Okusite nove mojstrovine chefov z Michelinovo zvezdico

Pred nami so hladnejši dnevi in seveda martinovo, ko bomo uživali v dobrem vinu in odlični hrani!

Privoščite si vrhunsko pojedino z novimi izdelki SPAR Premium, ki so jih za vas pripravili Michelinovi chefi.

Praznovanje ob obloženi mizi

God svetega Martina zaznamuje dan, ko se mošt spremeni v vino. Takrat po tradiciji nazdravimo z mladim vinom in si privoščimo obilno martinovo pojedino. Na mizi ne smejo manjkati tradicionalne martinove dobrote, kot so martinova gos, lahko tudi raca, ter seveda aromatično rdeče zelje in mlinci. Ponujamo vam recept za pečeno Martinovo račko in dušeno rdeče zelje s kostanjem.

Pojedino lahko popestrite tudi z drugo vrsto perutnine in odličnimi kosi mesa, kot so na primer pečenke ali klobase vseh vrst. Da bo martinovanje slajše, pa postrezite še s sladico. Pripravite lahko na primer jesenski kozarček s kostanji in kakijevo kremo chefa Fakuča ali Vodnikovo pogačo chefa Štefelina.

Privoščite si marinirano svinjsko kračo chefa Uroša Štefelina in krvavico chefa Gregorja Vračka.

Gurmansko doživetje z novimi dobrotami Michelinovih mojstrov

V Sparu vas že čakajo novi izdelki Michelinovih chefov, v katerih boste uživali to jesen in zimo. Poiščite jih med izdelki SPAR Premium.

Navdušila vas bo marinirana svinjska krača SPAR Premium chefa Uroša Štefelina, brez kože in ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Njena posebnost je tudi ta, da je pripravljena po posebnem postopku sous vide. Gre za postopek, pri katerem vakuumirano meso počasi kuhamo pri nizki temperaturi (12 ur pri 72 °C), zaradi česar postane nežno, sočno in izredno mehko. Priprava svinjske krače je povsem preprosta, postrežete pa jo lahko s pečenim ali praženim krompirjem, mlinci, zeljem ali drugo prilogo.

Privoščite si tudi vrhunsko krvavico SPAR Premium chefa Gregorja Vračka, polnjeno s slovensko ajdovo kašo, slovenskim ješprenjem in koščki prekajenega mesa. Postrezite jo z zeljem ali repo.

Novi okusi za hladne dni

Mojstri okusov, chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč, poleg odličnih izdelkov, ki jih za vas ustvarjajo pod znamko SPAR Premium, objavljajo zanimive recepte in mojstrske nasvete.

V trgovinah SPAR in INTERSPAR poiščite in preizkusite tudi druge izbrane izdelke SPAR Premium Michelinovih chefov. Dober tek!

Naročnik oglasne vsebine je SPAR Slovenije

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana