Tedenski jedilnik: 5 kosil, ki si jih pogosto zaželimo

Nekatera kosila nam preprosto zlezejo pod kožo. V teh deževnih dneh nas bodo dobrote, ki jih predlagamo, nasitile in hkrati malce pocrkljale.

Ponedeljek: Šparglji z jajci iz pečice

Brezmesna ali mesna različica – odločitev je vaša.

Torek: Mehki goveji zrezki in krompirček

Goveji zrezki, ki jih dušimo v omaki, se čudovito priležejo s hrustljavo pečenim krompirjem. Poleg ponudimo še sezonsko zelenjavo.

Sreda: Testenine v smetanovi omaki z lososom

Okus bogate omake, ki si ga boste pogosto zaželeli.

Četrtek: Milanska rižota

Cenejša različica znamenite zlate rižote z žafranovimi nitkami.

Petek: Odlična hitra enolončnica za vse ljubitelje italijanskih okusov

Preprosto jed pripravimo iz sestavin, ki so ostale po pripravi pice.

Fotografija: AngelaBuserPhoto/Getty Images

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Halfpoint/Getty Images

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana