Tedenski jedilnik: jedi, po katerih obliznemo vse prste

Pri nas nikoli ne zmanjka idej za dobro kosilo, ki se ga s ščepcem ustvarjalnosti razveselite prav vsak dan.

Kaj bi brez krompirja! Tokrat takšnega zares hrustljavega, ki bo odličen ob skledi solate. Zeliščna pita vas bo odpeljala v Francijo, zadišalo bo po lososu in njokih, ob koncu tedna pa si bomo privoščili še zapečene palačinke.

Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Dvobarvni krompirjevi krhlji s parmezanom

Hrustljavi napad z obeh strani.


Torek: Zeliščni quiche, ki navduši

Ob kozarcu vina vas ta quiche očara po francosko.


Sreda: Recept za briami

Grška jed s krompirjem in bučkami za brezmesni obrok.


Četrtek: Popečen file lososa z njoki

Klasično in izvrstno.




Petek: Zapečene skutne palačinke

Kultna jed, v količinah za enkrat.


Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.

Naslovna fotografija: rebeccafondren/Getty Images

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana