Tedenski jedilnik: pol ure za kosilo

Se tudi vam nenehno mudi? Kosilo je lahko vseeno dobro in zadovoljujoče. Če boste jedilnik načrtovali in si sestavine pripravili vnaprej, bo šlo še hitreje. Dober tek in dober teden!

Za še več kuharskih idej pa vas vabimo v našo novo facebook skupino Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Koliko dobrot se je že nabralo!

Ponedeljek: Pad thai

Krožnik z riževimi rezanci, ki bo poskrbel za polne in zadovoljne želodčke, ne da bi za to ves dan prebili v kuhinji!


Torek: Skutni cmoki

Narobe obrnjeni in najlažji za pripravo.


Sreda: Ocvrte kruhove rezine

Škoda bi bilo pozabiti na to jed in še star kruh lepo porabimo.


Četrtek: Bučkina juha z jajcem in parmezanom

Hitra bučkina juha, ki je osvojila naše brbončice in stavimo, da bo tudi vaše.

Petek: Špageti z bučko in grahom

Kosilo, pripravljeno v samo 15 minutah in enem loncu!


Sobota: Ajdova kaša z gobicami

Ne pozabite na začimbe. Glede količine gob v minus ali plus pa vedno velja demokracija.


..

Nedelja: Telečji zrezki v masleni omaki s kaprami in limono

Telečji zrezki v omaki so klasika domačega kosila, ki lakotnike za nedeljsko mizo razveseljuje na nešteto načinov.


Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Vibrant Plate

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed