Tedenski jedilnik: Preprosta in poceni kosila za vsak dan

Preproste jedi so najboljše, se strinjajo še tako vrhunski kuharji. S ščepcem domišljije jih vključimo v tedenski jedilnik prav vsak dan.

Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Kremna bučna juha z jabolki

Zanimivega sladko-karamelnega okusa.


Torek: Švicarski zrezki, ki so okusni tudi hladni

Pregrešno dobri, a preprosto pripravljeni.


Sreda: Popečena polenta z bučnim oljem

Skromno, vendar imenitnega okusa.


Četrtek: Ohrovtove sarme z jurčki in paradižnikovo omako

Da ne bo vedno zelje, uporabite ohrovtove liste in nadev obogatite s svojo domišljijo.


Petek: Gobov kari s popečenim brokolijem

Brezmesno, a polno okusa.


Sobota: Palačinke z jabolčnim nadevom

Za osem palačink, ki vedno uspejo.


Nedelja: Kokoš ali piščanec s čebulo in korenjem v rdečem vinu

Ne pozabite dodati gorčičnih zrn.


Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Sonja Ravbar

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed