Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Čisto preprosta kosila, da bo ostal čas za praznično peko

Odpri galerijo
A+   A-
Ta teden bodo kosila zares hitra in enostavna, da bo ostalo več časa za peko piškotov in drugih prazničnih dobrot.


Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Korenčkova milijonska juha


Juha iz vrtca, ki vedno pogreje in pomiri želodec ter prebudi lepe spomine.

Traditional thick Czech soup (Polevka) with fried cabbage and minced beef meat
Traditional thick Czech soup (Polevka) with fried cabbage and minced beef meat

--

Torek: Imenitno zapečena svinjska rebra


Za vse, ki obožujete takšne mesne priboljške, tukaj so navodila za popolna svinjska rebra, kakršna pripravijo v Zelenem gaju!

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Božanski špageti s parmezanom in česnom (jed iz petih sestavin)


Ko imate le 20 minut časa za pripravo obroka, se spomnite tega recepta.

Plate of pasta with some homemade pesto
Plate of pasta with some homemade pesto

--

Četrtek: Pad thai z arašidovo omako in hrustljavim tofujem


Brezglutenski in veganski krožnik z riževimi rezanci, ki bo poskrbel za polne in zadovoljne želodčke, ne da bi za to ves dan prebili v kuhinji!

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Lečni kari s čičerko


Pripravljen, kot bi mignil, še hitreje pa, če uporabimo vnaprej kuhano zelenjavo (vloženo).

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Ričet z brokolijem


Kadar bi radi nekaj staro-novega …

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Najboljši piščančji zrezek po dunajsko


Skupaj s tenstanim krompirjem so pohani dunajci najznamenitejša klasika, ki vabi k nedeljski mizi.

ni podpisa
ni podpisa

--

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: bhofack2/Getty Images
Datum Objave: 6.12.2021 ob 07:12

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.