Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: hitra kosila

Hitri svaljki s feto (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
A+   A-
Tokrat smo za vas nabrali šopek hitrih, včasih naravnost brzinskih receptov, ki vas bodo spodbujali, da si vsak dan skuhate nekaj toplega.

Ponedeljek: čemaževa juha

Zaradi graha postane juha krepko zelena, ravno takšna, kot pričakujemo od čemaža.

image_alt
Čemaževa kremna juha

Torek: žličniki v omaki

Zeleni špinačni žličniki so blagega okusa in prijetne teksture, a se vseeno pogumno postavijo po robu drzni hrenovi omaki, v kateri plavajo kocke odlične prekajene šunke.

image_alt
Špinačni žličniki v hrenovi omaki s šunko

Sreda: kvinoja, da ne bo vedno rižota

Hitro pripravljen zelo hranljiv obrok.

image_alt
Kvinoja z gobami šitake in porom

Četrtek: božanski svaljki

Naša različica izjemno modernih feta testenin, pripravljena s svaljki, ki jih objame svilena omaka iz paradižnika in sira feta.

image_alt
Feta svaljki: ekspresno kosilo za takrat, ko se nam zares mudi (VIDEO)

Petek: pica malo drugače

Si želite več zelenjave, bolj kakovostno, bolj premišljeno hrano? Ta recept je za vas.

image_alt
Fit pica

Datum Objave: 24.3.2025 ob 08:03

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: