Tedenski jedilnik: hitra kosila

Odpri galerijo
A+ A-
Tokrat smo za vas nabrali šopek hitrih, včasih naravnost brzinskih receptov, ki vas bodo spodbujali, da si vsak dan skuhate nekaj toplega.
Ponedeljek: čemaževa juha
Zaradi graha postane juha krepko zelena, ravno takšna, kot pričakujemo od čemaža.
Torek: žličniki v omaki
Zeleni špinačni žličniki so blagega okusa in prijetne teksture, a se vseeno pogumno postavijo po robu drzni hrenovi omaki, v kateri plavajo kocke odlične prekajene šunke.
Sreda: kvinoja, da ne bo vedno rižota
Hitro pripravljen zelo hranljiv obrok.
Četrtek: božanski svaljki
Naša različica izjemno modernih feta testenin, pripravljena s svaljki, ki jih objame svilena omaka iz paradižnika in sira feta.
Petek: pica malo drugače
Si želite več zelenjave, bolj kakovostno, bolj premišljeno hrano? Ta recept je za vas.
Datum Objave: 24.3.2025 ob 08:03