Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: hitro pripravljena in poceni kosila

Italian eggplant baked with mozzarella in tomato sauce close up in baking dish. horizontal view from above
Odpri galerijo
A+   A-
Polnili bomo zelenjavo, spekli najbolj preprosto pito, pobrali rdečo peso in jajčevce. Nov teden, nov jedilnik. Dober tek!



Za še več kuharskih idej pa vas vabimo v našo novo facebook skupino Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Koliko dobrot se je že nabralo!

Ponedeljek: Kremna korenčkova juha


To je pravzaprav juha, v katero lahko zakuhate tudi rezančke.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Jajčevci s skutnim nadevom v paradižnikovi omaki


Hitra in odlična jed z jajčevci.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Polnjena zelenjava


Kadar pomislimo na polnjeno zelenjavo, nam misli kar same uidejo k eni in edini – polnjeni (filani) papriki. Pa znate napolniti še kaj drugega? Jih znate pripraviti še kako drugače?

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Pita iz listnatega testa s klobaso in bučko


Odlična topla ali hladna.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Solata iz rdeče pese in avokada z limonovim prelivom


Očiščevalna sezonska solata.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Testenine iz enega lonca


Umažemo le eno kozico, v katero gredo prav vse sestavine, damo jih kuhati, se vrnemo in voilà!

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Parmigiana di malanzane


Zapečeni jajčevci s parmezanom in paradižnikom. Božansko!

ni podpisa
ni podpisa

--
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Alleko/Getty Images
Datum Objave: 17.8.2020 ob 07:08

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: