Tedenski jedilnik: hitro pripravljena in poceni kosila

Odpri galerijo
A+ A-
Polnili bomo zelenjavo, spekli najbolj preprosto pito, pobrali rdečo peso in jajčevce. Nov teden, nov jedilnik. Dober tek!
Za še več kuharskih idej pa vas vabimo v našo novo facebook skupino Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Koliko dobrot se je že nabralo!
Ponedeljek: Kremna korenčkova juha
To je pravzaprav juha, v katero lahko zakuhate tudi rezančke.

ni podpisa
--
Torek: Jajčevci s skutnim nadevom v paradižnikovi omaki
Hitra in odlična jed z jajčevci.

ni podpisa
--
Sreda: Polnjena zelenjava
Kadar pomislimo na polnjeno zelenjavo, nam misli kar same uidejo k eni in edini – polnjeni (filani) papriki. Pa znate napolniti še kaj drugega? Jih znate pripraviti še kako drugače?

ni podpisa
--
Četrtek: Pita iz listnatega testa s klobaso in bučko
Odlična topla ali hladna.

ni podpisa
--
Petek: Solata iz rdeče pese in avokada z limonovim prelivom
Očiščevalna sezonska solata.

ni podpisa
--
Sobota: Testenine iz enega lonca
Umažemo le eno kozico, v katero gredo prav vse sestavine, damo jih kuhati, se vrnemo in voilà!

ni podpisa
--
Nedelja: Parmigiana di malanzane
Zapečeni jajčevci s parmezanom in paradižnikom. Božansko!

ni podpisa
--
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.
Naslovna fotografija: Alleko/Getty Images
Datum Objave: 17.8.2020 ob 07:08