Tedenski jedilnik: jedi, ki so nared v pol ure
Ponedeljek: Lahka jed polnega okusa. Ponudimo samostojno z zeleno solato s trdo kuhanim jajcem.
Torek: Čemaževa kremna juha. Zaradi graha postane juha krepko zelena, ravno takšna, kot pričakujemo od čemaža.
Sreda: Morski užitek bo na krožniku v dobre pol ure. Jed brez težav pripravite dan prej in shranite v hladilniku, tik pred postrežbo le pogrejete.
Četrtek: Da ne bi pozabili na to jed: gre namreč za klasično kombinacijo jesensko-zimskega obdobja, katere okusov so se posluževale že naše babice.
Petek: Regratove krone z rezanci, sardelami in inčuni
Skoraj vsak regrat, tudi če raste med travo, ima del, ki je točno tak: bel, hrustljav in mil, pravimo mu regratova krona. Ponavadi jo pri čiščenju odrežemo in vržemo stran. Naš ribji recept uporablja prav ta del – vse skupaj na koncu v obrisih spominja na pečen treviški radič.