Tedenski jedilnik: preprosta kosila, ki vedno navdušijo
Začnimo z juhico, bogato, kremno, mamljive barve in polno zdravja. Poigrajmo se z rdečo papriko, ki jo vedno najdemo v trgovini, in iz nje pripravimo zares preprosto in božansko omako za testenine. Želodce pogrejmo s skoraj pozabljeno štajersko juho, v kateri se skrivata krompir in fižol. Musako si zamislimo kar z brokolijem, teden pa zaključimo s toplo solato, na katero položimo hrustljavo pečenega lososa. Čakajo vas odlični recepti, pa naj bo tudi teden pred nami tako dober!
Ponedeljek: Primerna za lahkotno kosilo med službenimi obveznostmi, ko si želimo pogreti želodec, a ga ne otežiti.
Torek: Omaka iz rdeče paprike je nekaj, kar preprosto morate pripraviti. Odlikujeta jo bogat okus, naravnost svilena tekstura, skupaj pa jo spravimo še hitreje, kot pojemo.
Sreda: Skoraj pozabljena dobrota iz preprostih sestavin, ki so vedno pri roki.
Četrtek: Musaka je priljubljena jed, ki jo lahko pripravimo v nešteto različicah, tudi brez mletega mesa.
Petek: Lososa na topli solati lahko pripravimo tako za kosilo kot večerjo, saj je res enostavno in hitro nared, zelo lepo pa se shrani v hladilniku in počaka tudi do naslednjega dne.