Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: TOP 5 kosil za junij

Odpri galerijo
A+   A-
Junij je pred vrati: naj nas ta običajno sončni mesec obdari z lepim vremenom in bujnim rastjem na vrtovih. Dober tek in dober teden!


Nikar ne zavrzite listov redkvic, fantastično juho boste skuhali iz njih! Jagode nas že razveseljujejo, zato je čas, da si privoščimo cmoke. Tudi drobnjak že cveti – z njim boste naredili božansko omako za testenine ...

Ponedeljek: Juha z listi redkvice


Tisto, kar ponavadi zavržemo, ima v resnici odličen okus.

garden radish cream soup
garden radish cream soup

Torek: Jagodni cmoki s presenetljivo sestavino


Tako pripravljeni se ne razkuhajo, zato le pogumno zavihajte rokave in razveselite vse za mizo.

ni podpisa
ni podpisa

Sreda: Testenine v drobnjakovi smetani


Te testenine bodo polne okusa.

ni podpisa
ni podpisa

Četrtek: Zapečene bučke z jajci in sirom


Izberite sir krepkega okusa.

ni podpisa
ni podpisa

Petek: Hobotnica kot pod peko


Poletje, pridi že – s pomladjo ni bilo nič. Vas naučimo drobnih trikov pri jedi, ki je neločljivo povezana s tem letnim časom, hobotnico pod peko? In upamo, da se vam ne bo treba s pečico tudi greti!

ni podpisa
ni podpisa

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: Eva Legiša
Datum Objave: 29.5.2023 ob 07:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj