Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: TOP 5 novembrskih kosil

Dušena kisla repa FOTO: Midva kuhava
Odpri galerijo
A+   A-
Zbirka toplih kosil in receptov, ki jih boste kuhali znova in znova. Od testenin iz špajze do segedina iz kisle repe.

Ponedeljek: Testenine z belo česnovo omako

Hitro kosilo iz sestavin, ki jih najdeš v vsaki špajzi. Kremasto, dišeče in popolno za začetek tedna.

Recept najdete TUKAJ.

FOTO: Midva kuhava
FOTO: Midva kuhava

Torek: Ješprenj z muškatno bučo in jurčki

Prava jesenska jed, polna topline, okusa in prijetne kremaste teksture.

Recept najdete TUKAJ.

Ješprenj, kuhan z vinom, muškatno bučo in jurčki FOTO: Slavka Ilich
Ješprenj, kuhan z vinom, muškatno bučo in jurčki FOTO: Slavka Ilich

Sreda: Svinjski zrezki s kolerabo in jabolki

Nežno zapečeni zrezki s sladko-kislo spremljavo, ki prijetno preseneti.

Recept najdete TUKAJ.

Svinjina s kolerabo FOTO: Nik Rajh
Svinjina s kolerabo FOTO: Nik Rajh

Četrtek: Dušena kisla repa kot segedin

Udobna hrana po domače, idealna za hladen dan. Okusno, nasitno in preprosto.

Recept najdete TUKAJ.

Dušena kisla repa FOTO: Midva kuhava
Dušena kisla repa FOTO: Midva kuhava

Petek: Ajdovi kaneloni s šampinjoni

Domiselna kombinacija ajdove moke in kremastega nadeva za malo drugačen zaključek tedna.

Recept najdete TUKAJ.

Kaneloni z gobami FOTO: Midva kuhava
Kaneloni z gobami FOTO: Midva kuhava

Datum Objave: 3.11.2025 ob 06:11

Več iz te teme:

ideje za kosilotedenski jedilnik novemberjesenski receptidomača kosilahitri recepti za kosilo

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja