Tedenski jedilnik: TOP 5 novembrskih kosil

Odpri galerijo
A+ A-
Zbirka toplih kosil in receptov, ki jih boste kuhali znova in znova. Od testenin iz špajze do segedina iz kisle repe.
Ponedeljek: Testenine z belo česnovo omako
Hitro kosilo iz sestavin, ki jih najdeš v vsaki špajzi. Kremasto, dišeče in popolno za začetek tedna.
Recept najdete TUKAJ.

FOTO: Midva kuhava
Torek: Ješprenj z muškatno bučo in jurčki
Prava jesenska jed, polna topline, okusa in prijetne kremaste teksture.
Recept najdete TUKAJ.

Ješprenj, kuhan z vinom, muškatno bučo in jurčki FOTO: Slavka Ilich
Sreda: Svinjski zrezki s kolerabo in jabolki
Nežno zapečeni zrezki s sladko-kislo spremljavo, ki prijetno preseneti.
Recept najdete TUKAJ.

Svinjina s kolerabo FOTO: Nik Rajh
Četrtek: Dušena kisla repa kot segedin
Udobna hrana po domače, idealna za hladen dan. Okusno, nasitno in preprosto.
Recept najdete TUKAJ.

Dušena kisla repa FOTO: Midva kuhava
Petek: Ajdovi kaneloni s šampinjoni
Domiselna kombinacija ajdove moke in kremastega nadeva za malo drugačen zaključek tedna.
Recept najdete TUKAJ.

Kaneloni z gobami FOTO: Midva kuhava
Datum Objave: 3.11.2025 ob 06:11