Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

ni podpisa
Odpri galerijo
A+   A-
Prihaja junij, z njim pa tudi nova številka Okusov.



Najboljši so tisti krožniki, ki pridejo iz domače kuhinje, tam je vse po moje, sezonsko, eko in vegansko, pravi Beba Splichal v Vege & eko kotičku priloge Okusi. Slane palačinke je nadevala s šparglji in šampinjoni oziroma tistim, kar je našla v hladilniku. Zabaven in ustvarjalen začetek poletja v kuhinji!

Kemija in kuhanje sta si podobna, pravi Anže Stadler, ki je epruvete zamenjal za lonce in štedilnik. Za Okuse je pripravil tedenski jedilnik, v katerem kraljuje očarljiva brezglutenska čokoladna torta z oreščki tonka.

Sobota je rezervirana za Brino, ljubljanski festival džina. V Okusih pa recept chefa Jakoba Pintarja, ki je v sozvočje okusov združil rožnato čokolado, kolerabo in brinove jagode.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa


 
Datum Objave: 31.5.2019 ob 14:05

Več iz te teme:

napovednikgin

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja