Napovednik: Kaj boste brali v Okusih
Odpri galerijo
A+ A-
Prihaja junij, z njim pa tudi nova številka Okusov.
Najboljši so tisti krožniki, ki pridejo iz domače kuhinje, tam je vse po moje, sezonsko, eko in vegansko, pravi Beba Splichal v Vege & eko kotičku priloge Okusi. Slane palačinke je nadevala s šparglji in šampinjoni oziroma tistim, kar je našla v hladilniku. Zabaven in ustvarjalen začetek poletja v kuhinji!
Kemija in kuhanje sta si podobna, pravi Anže Stadler, ki je epruvete zamenjal za lonce in štedilnik. Za Okuse je pripravil tedenski jedilnik, v katerem kraljuje očarljiva brezglutenska čokoladna torta z oreščki tonka.
Sobota je rezervirana za Brino, ljubljanski festival džina. V Okusih pa recept chefa Jakoba Pintarja, ki je v sozvočje okusov združil rožnato čokolado, kolerabo in brinove jagode.
Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.
Naj vas naslovnica zapelje …
Datum Objave: 31.5.2019 ob 14:05