Odprta Kuhinja

Toliko različnih okusov, užitek pa je vedno enak

ni podpisa
Odpri galerijo
A+   A-
Čeprav smo si različni, nas povezujejo enaki užitki. Tako kot različne narezke PIK združujejo najboljše sestavine, vrhunska kakovost in praktična embalaža.


PIK Vrbovec letno zapakira več kot 23 milijonov vnaprej narezanih izdelkov, ki svojo veliko priljubljenost upravičujejo s številnimi prednostmi za vse vrste ljudi – čeprav smo si popolnoma različni, nas namreč povezujejo enaki užitki. Tako kot narezke PIK različnih okusov povezujeta enaka praktična embalaža in vrhunska kakovost. »Različno enaki« je tudi glavno sporočilo, ki nas želi spomniti na široko ponudbo narezkov PIK – šunke, mortadele, trajne klobase, pariške salame – in na številne priložnosti, ob katerih jih je mogoče zaužiti, naj gre za druženje z družino in prijatelji, hiter in preprost obrok, ko smo v časovni stiski, ali pozen večerni prigrizek, ko nihče ne gleda.


ni podpisa
ni podpisa


Poleg tega, da so praktični, so vedno tudi popolno narezani, saj PIK letno nareže več kot 400 milijonov rezin za različne narezke, ki so takoj pripravljeni za porabo. Lahko jih vzamete s police, ne da bi čakali v vrsti, poleg tega, da se bodo popolnoma ujeli z vsakim pladnjem, pa narezki PIK ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena ali soje in vsebujejo 25 % manj soli.


Oglejte si video, »kako pripraviti mesni narezek« na kreativen način:


https://youtu.be/r5Dk8TbdfMQ
Naročnik oglasne vsebine je PIK Vrbovec


Datum Objave: 13.6.2023 ob 08:06

Več iz te teme:

narezekPIK VrbovecMESNI NAREZEK

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja