Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Anita Šumer
Pečemo z Anito Šumer: koraki do domačega kvasa za popolne hlebčke kruha
Naredimo svoje droži.
Anita Šumer
Pečemo z Anito Šumer: izrazi, ki jih moramo poznati vsi ljubitelji peke z drožmi
Verjetno ste v zadnjem času že slišali za droži? Bolj verjetneje pa tudi za kislo testo? Ali celo za divji kvas? Domač kvas? Drožni nastavek? Kisli nastavek? Matične droži? Uhh, mislim, da je bolje, da se tukaj kar ustavim in da gremo lepo skupaj skozi vsa ta poimenovanja, kaj pravite?
Anita Šumer
Pečemo z Anito Šumer: rešitve za pet začetniških težav pri pripravi droži
Ste tudi vi podlegli drožomaniji, se lotili kruha z domačim kvasom, a se vam zatika? Tukaj so rešitve za najpogostejše začetniške težave.
Anita Šumer
Pečemo z Anito Šumer: vodnik po različnih tipih mok
Iz te moke ne bo kruha je pregovor, ki ga verjetno vsi dobro poznamo. Kakšna pa mora biti moka, da bo dobra za kruh?
Anita Šumer
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Napake pri pripravi zrezkov
Jogurtovo pecivo na lončke, ki smo se ga naučili pri pouku gospodinjstva v osnovni šoli
Tedenski jedilnik: hitro skuhana kosila
Vroča čokolada: gosta in z veliko stepene smetane (VIDEO)
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.