Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Recepti-Odprta kuhinja
TOP 5 receptov s kakijem, ki jih obožujemo
Hrana bogov, kot mu tudi pravijo, je čudovit sadež, ki je slasten v sladkih in slanih različicah.
Odprta kuhinja
Priljubljene jedi z ješprenjem
Poda se v različne enolončnice, v hladnejšem delu leta je najpogosteje na mizi ričet, namesto rižote skuhamo ričoto, lahko je priloga.
Špela Ankele
Rulada z makom in kostanjem (VIDEO)
Mehak in puhast biskvit popestri mak, krema pa je bistvo te sladke radosti: čokolada, lešniki in kostanj pričarajo prelepo jesensko kombinacijo. Okušajte jo nekje na toplem in v družbi najdražjih.
Mirjam Grilc
Domača sirnica z naše kuharske delavnice
Recept, ki udeležence našega tečaja vlečenega testa vsakič znova navduši.
Odprta kuhinja
Najboljši carski praženec (šmorn): majhen korak, ki vse spremeni
Znotraj puhast kot oblaček, da se kar topi v ustih, zunaj pa karamela, ki zahrusta, ko ugriznemo v košček šmorna.
Mateja Delakorda
Ajdovi štruklji z naše kuharske delavnice
Za vas imamo recept, ki vedno uspe, pa tudi nekaj namigov za vse, ki se te slovenske klasike lotevate prvič.
Odprta kuhinja
Najboljša fokača z nasekljanimi olivami in suhimi paradižniki (VIDEO)
Izboljšana različica naše čeznočne fokače, ki bo odslej polna mehurjev in neverjetno hrustljava. In to skoraj brez posebnega truda.
Mateja Delakorda
Ričota z rdečim zeljem
Imeniten način, da porabimo zelenjavo, ki nam je ostala po martinovem.
Špela Ankele
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
TOP 5 receptov s kakijem, ki jih obožujemo
Lidija Fužir (Pekoteka): z drožmi osvaja Mozirje
Trik, kako v le eni potezi zmehčamo goveje meso (VIDEO)
Kuharska delavnica: čokoladna babka, sadni kruh in blini
Matjaž Beznik, lovec na tartufe: mogoče rastejo pred vašim pragom
Priljubljene jedi z ješprenjem
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.