Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Recepti-Odprta kuhinja
Piščanec po milansko (VIDEO)
Hrustljave piščančje prsi in nežna sveža solatka. Kosilo za prve pomladne dni, ki ne vzame veliko časa.
Mateja Delakorda
Pozabite na pavlovo, to je letošnji hit pomladnih sladic
Za to pregreho pa se res splača razbiti nekaj jajc. Spominja na mini pavlove, porabimo tudi rumenjake.
Eva Natlačen
Frtalja: krasna primorska jed, kot nalašč za pomlad
Kako se frtalja, kot jo poznajo na Krasu in v Vipavi, razlikuje od tiste, ki jo pripravljajo istrske gospodinje?
Špela Ankele
Domače drobnjakovo olje – kuharski trik za piko na i, ki vam bo noro všeč (VIDEO)
Tisti profi dodatek v restavracijah, ki vsako jed dvigne na višji nivo? Domače drobnjakovo olje je hit, pripravljen v minuti!
3 pomladne enolončnice in recepti, ki jih poznajo tudi slovenski otroci
Že je tu čas, ko razmišljamo o bolj lahkotnih jedeh. Na primer pomladnih enolončnicah. Ideje smo našli pri mladi generaciji, ki je letos sodelovala na tekmovanju Kuhnapato. Med enajstimi jedmi, po katerih je dišalo v finalu, smo izbrali tri, za dodatek pa je tu še navdihujoča zgodba o slovenskem kuharskem podmladku.
Špela Ankele
Recepti za najbolj priljubljene sendviče
S šunko in sirom, z maslom namazan in hrustljavo zapečen, možnosti so neskončne.
Špela Ankele
Močnik ali mlečni sok: recept, da ne bomo pozabili, kako so ga kuhale naše babice (VIDEO)
Že malo pozabljena stara slovenska jed, ki jo v osnovi naredimo iz samo treh sestavin – moke, jajca in mleka. Včasih je bila na mizi skoraj vsak dan, mi pa jo za obujanje lepih spominov priporočamo kot prijeten nedeljski zajtrk.
Mirjam Grilc
TOP 10 sladic iz otroštva
Pa se vrnimo v otroštvo z najboljšimi pecivi, ki so nam narisali nasmehe na obraze, ko smo zagledali poln pekač nečesa kremastega in prekritega s smetano.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Piščanec po milansko (VIDEO)
Čudovita popestritev pomladne mize, ki vam bo vzela dve minuti
Na to bodite pozorni pri pripravi divjih špargljev
Pozabite na pavlovo, to je letošnji hit pomladnih sladic
Frtalja: krasna primorska jed, kot nalašč za pomlad
Domače drobnjakovo olje – kuharski trik za piko na i, ki vam bo noro všeč (VIDEO)
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.