Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Recepti-Odprta kuhinja
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Kultna mesna jed, ki je stalnica francoskih bistrojev. Doma si filet mignon najraje privoščimo ob posebnih priložnostih, saj za pripravo uporabimo prestižen kos govedine.
Več kot 60 receptov za božične piškote
Verjetno najbolj obsežna zbirka za praznično peko piškotov, kar jih je. Izberite svoje najljubše in sestavite najbolj pisan božični krožnik za vse okuse.
Odprta kuhinja
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Med tednom obožujemo recepte za tiste jedi, ki so pripravljene hitro, iz preprostih in poceni sestavin, hkrati pa okus pričara topel občutek.
Špela Ankele
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Kupčki paljenega testa, vmes pa slastna vaniljeva krema in sladka smetana. Boljšega ni!
Jasmina Pirnar Krope
Italijanski piškoti s pinjolami: brez moke in samo iz štirih sestavin
Kdo bi si mislil, da lahko iz le štirih sestavin, med katerimi ni moke, pripravimo imenitne in prefinjene piškote, ki bi ponosno stali v vitrini slaščičarne?
Midva Kuhava
Ključen korak za najboljši umami pečen krompirček (VIDEO)
Kateri korak je ključen, da dobimo hrustljavo zapečen krompirček umami okusa? Razkrila nam ga je naša Yaska.
Odprta kuhinja
Vaniljevi rogljički: recept in triki, da bodo vsi enako lepi
Klasika vseh praznikov, ki sodi v sam vrh po priljubljenosti med piškoti.
Odprta kuhinja
Zelo priročno: krasno testo, iz katerega lahko naredimo več vrst piškotov
Osnova, iz katere smo na naši kuharski delavnici spekli kar šest različnih vrst piškotov.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.