Odprta Kuhinja

Kuhajte z nami

Božanski krofi: recept in pravila, ki smo se jih naučili na naši kuharski delavnici (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
A+   A-
Skupaj se učimo, povezujemo in družimo v sproščenem vzdušju. Ustvarjamo namreč v ambientu, ki je zelo domačen, uporabljamo pripomočke, ki jih imamo vsi doma, naučimo se trikov, ki popeljejo do vrhunskega rezultata in – ne boste verjeli – postanemo prijatelji. Kuharske delavnice resnično povežejo ljudi, ki se v vsakdanjem življenju verjetno ne bi nikoli srečali. Pri nas smo vsi ljubitelji kuhanja, ki delimo svoje izkušnje in male skrivnosti za svoje velike gurmanske podvige.

Leto 2025 prinaša obilico novih kuharskih izzivov. Ukvarjali se bomo z dekoracijo torte, cvrli krofe, pekli potice in zavitke ter se lotili jedi in tematik, ki jih v lanskem letu še nismo ustvarjali.

Da boste o razpisanih delavnicah pravočasno obveščeni, saj se mesta zapolnijo hitreje, kot bi rekli keks, se lahko prijavite v spodnjem obrazcu.

Dogajati se bo začelo v februarju.

Če imate ideje, želje ali vprašanja v zvezi s kuharskimi delavnicami, bomo veseli vaših sporočil na ok@delo.si.

Vesele udeleženke tik pred začetkom delavnice z Jasmino Pirnar Krope (Foto: MD)
Vesele udeleženke tik pred začetkom delavnice z Jasmino Pirnar Krope (Foto: MD)

Takole smo palačinke iz leče in kvinoje zlagali na krožnike, kamor smo dodali še druge dobrote, ki smo jih pripravili na kuharski delavnici. (Foto: Sonja Ravbar)
Takole smo palačinke iz leče in kvinoje zlagali na krožnike, kamor smo dodali še druge dobrote, ki smo jih pripravili na kuharski delavnici. (Foto: Sonja Ravbar)

Zbrana druščina kuharskih navdušencev. Posvetila se jim je kar naša spletna urednica Mateja Delakorda. (Foto: Sonja Ravbar)
Zbrana druščina kuharskih navdušencev. Posvetila se jim je kar naša spletna urednica Mateja Delakorda. (Foto: Sonja Ravbar)

Še ena skupina krasnih udeleženk naše kuharske delavnice. Poleg babke smo pekli še božični kruh in bline. (Foto: Sonja Ravbar)
Še ena skupina krasnih udeleženk naše kuharske delavnice. Poleg babke smo pekli še božični kruh in bline. (Foto: Sonja Ravbar)

Poglejte ta ponos in veselje med delom.
Poglejte ta ponos in veselje med delom.

Datum Objave: 29.8.2024 ob 09:08

Več iz te teme:

poticaštrukljivlečeno testokuharski tečaji v Ljubljani

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.