Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Triki in namigi-Odprta kuhinja
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Po kateri obliki te naravne arome poseči, ko pripravljamo posamezno sladico? Povprašali smo priljubljeno Leo Grom, ki ustvarja pod imenom Stories by Lea.
Eva Natlačen
Najboljši trik, kako pripraviti sočnega piščanca (VIDEO)
Piščanec se pogosto znajde na naših krožnikih, a včasih zaradi suhe teksture izpade nekoliko dolgočasno. Brina nam je pokazala, kako lahko to spremenimo.
Odprta kuhinja
Podarite pravo vino: vodnik za popolno izbiro darila
December je mesec vtisov – to je čas, ko se družinske mize šibijo od dobrot, ko se prijatelji po dolgem času zberejo na kupu in ko tudi brunch diši po cimetu.
Tako pravilno operemo kodrolistni ohrovt
S pravilnim pranjem in shranjevanjem bo ohrovt ostal svež in varen za uživanje, hkrati pa bo kar najbolje ohranil hranilne lastnosti.
Eva Natlačen
Tako pravilno skuhamo žajbljev čaj, ki je prva izbira pri prehladnih obolenjih (VIDEO)
Žajbljev čaj je ena izmed najstarejših in najbolj cenjenih oblik naravnega zdravljenja, saj mu pravimo celo naravni antibiotik.
Odprta kuhinja
Trik, kako v le eni potezi zmehčamo goveje meso (VIDEO)
Nimate veliko časa, a bi na mizo vseeno radi postavili mehke in sočne zrezke? Brina Robinik Kobal ima trik za vas.
Odprta kuhinja
Tako se v le nekaj sekundah znebimo vonja po česnu (VIDEO)
Se tudi vam zgodi, da vas po rokovanju s česnom vonj po njem zasleduje še nekaj ur, včasih celo dni? To se vam ne bo več dogajalo.
Eva Natlačen
Trik, da med stepanjem smetane ne poškropimo cele kuhinje (VIDEO)
Stepanje smetane bi težko označili za zapleteno kulinarično tehniko, kljub temu pa nam včasih lahko povzroča preglavice.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.