Recepti
▾
Kaj skuhati
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Domači pripravki
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Triki in namigi-Odprta kuhinja
Nasveti za popoln praznični narezek
Približuje se praznični čas, ko se združimo ob okusnih dobrotah, ki prebudijo spomine na tradicijo in družinsko povezanost. Z uporabo teh nasvetov za postavitev in izbiro sestavin lahko ustvarite najlepši narezek, ki bo očaral vaše goste in poskrbel za nepozabno kulinarično izkušnjo.
Kako pripraviti dom na zabavo
Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na organizacijo domače zabave.
Smešno preprost način, kako stopimo čokolado brez kopeli in packarije
Opazili smo, da je tudi v vaših domovih proizvodnja prazničnih piškotov že v polnem teku, zato razkrivamo trik, ki bo olajšal njihovo okraševanje.
Odprta kuhinja
To je trenutno najbolj priljubljena različica piškotov na družbenih omrežjih
Včeraj smo obeležili svetovni dan piškotov in zanimalo nas je, kateri so trenutno najbolj priljubljeni na družbenih omrežjih.
Eva Natlačen
Napaka, ki jo zagotovo delate pri kuhanju s česnom
Ko v kuhinji zadiši po česnu, vemo, da se nam obeta nekaj okusnega. Da pa bodo jedi kar najboljše, se velja pri ravnanju s česnom izogniti nekaterim prekrškom.
Eva Natlačen
Poiščite čas za druženje in kakovostne okuse
Okusni grižljaji, žlahtna kapljica in veliko smeha. Čas za sproščeno druženje s prijatelji je v današnjem hitrem tempu življenja veliko pomembnejši, kot si morda mislite.
Odprta kuhinja
Za še bolj kremast pire maslo zamenjajte s to sestavino
Eva Natlačen
To dodajte v sladko smetano, da bo bolj čvrsta
Odprta kuhinja
Naloži več
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Punč: spregledan decembrski napitek
Kruhki sv. Lucije, ki bodo vaša nova decembrska strast (VIDEO)
Sladice, ki so povezane s slovenskimi mesti
Nasveti za popoln praznični narezek
Venec iz narezka z božičnim namazom
Lazanja po zgledu kultnih tiktok testenin
Tiskana izdaja