Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Brbotanje-Odprta kuhinja
Popolni sladki grižljaji brez truda
Konec leta prinaša še hitrejši življenjski tempo in dodatne obveznosti, vseskozi smo v akciji, v službi smo prezaposleni, doma ravno tako kar naprej hitimo in postajamo ujetniki natrpanih urnikov. Kot bi rekli avtomobilisti – vse gre v peto prestavo.
Janja Štrumbelj: kako do potice brez stresa
Nekaj navodil za pripravo kraljice slovenskih praznikov je nanizala Janja Štrumbelj, ki je te dni izdala svojo prvo knjigo o potici.
Špela Ankele
Domača večerja z vrhunskimi mojstrovinami priznanih kuharskih mojstrov
Čas druženja ob praznično pogrnjeni mizi, ki se šibi pod težo najrazličnejših dobrot, je tu! Okusite najboljše!
Malo maščobe, veliko zdravja
Slovenci radi potujemo, srečujemo se na vseh koncih sveta.
Irina Janakievska: balkanska kuharica, o kateri govori tudi Guardian
Irina Janakievska je odvetnica makedonskih korenin, ki živi v Londonu. Pravniško kariero je pred štirimi leti obesila na klin in se posvetila kuhanju.
Mladi kuhar, ki je iz Posočja odskočil med najboljše na svetu
Mladi kuhar Pablo Donadio Falcon, ki v zadnjem obdobju dela v Hiši Franko (tri Michelinove zvezdice), je te dni dosegel izjemen uspeh, saj je na Malti zmagal na regijskem tekmovanju S. Pellegrino Young Chef Academy 2024. S tem se je uvrstil v finale tekmovanja, ki velja za najpomembnejše svetovno tekmovanje mladih kuharskih upov in bo prihodnje leto v Milanu.
Špela Ankele
Simona Česen, someljejka: vino je kot pravljica iz Tisoč in ene noči
Vino je največji izziv mlade Gorenjke: pravi, da je to neizčrpno področje, v katerem lahko izstopi iz cone udobja.
Karina Cunder Reščič
Slovenska družina, ki v Ameriki izdeluje klobase
Radljevi so postali Raddllovi, recept pa je tradicionalen, dolenjski; pripravljajo tudi krvavice in pečenice
Špela Ankele
1
2
3
4
5
6
7
…
57
58
59
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.