Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Brbotanje-Odprta kuhinja
Pregreta smetana: specialiteta iz Laškega in okolice, ki izboljša marsikatero sladico
Ponekod to specialiteto imenujejo topljena smetana, odlikuje pa jo nežen, kremast okus in fina struktura.
Špela Ankele
Nika Merdjadi, hčerka Karima Merdjadija: frizerka, ki se je odločila za slaščičarstvo
Za Niko Merdjadi lahko rečemo, da ji je bilo slaščičarstvo položeno v zibko, kajti njen oče je Karim Merdjadi, znani slovenski slaščičar in sodnik v oddaji MasterChef Slovenija.
Špela Ankele
Kmetija Monera: mladi par, ki se je kmetovanju posvetil z regenerativnim pristopom
Zakonca Dežman, Kristina in Miha, sta se na Dolenjskem pred štirimi leti začela ukvarjati z regenerativnim kmetijstvom. »Oba sva doma s podeželja – Miha je s kmetije in je po izobrazbi vzgojitelj, jaz sem z vinogradniške domačije,« pojasni Kristina, ki je diplomirala iz ekologije z naravovarstvom, hkrati pa je magistra varne hrane. Mladi par je v zadnjih letih z mislijo na prihodnost ustvaril regenerativno Kmetijo Monera, na kateri so bile sprva v ospredju pašne kokoške.
Špela Ankele
Slajs: novost v Škofji Loki, kjer se vse vrti okoli fokač in gurmansko zasnovanih sendvičev
Anže Kranjec je od konca lanskega leta vodil znano pekarno v Ljubljani, zdaj pa bo na Gorenjskem pekel fokače v lokalu, ki ga je poimenoval Slajs.
Špela Ankele
Pokukajte v Yaskino kuhinjo, ki je kombinacija minimalizma in toplih naravnih elementov
Moja kuhinja je srce našega doma in resničen odsev našega družinskega življenja. Je središče topline in domačnosti, ustvarjalnica, prostor za pogovore, druženja in tudi estetiko.
Mateja Delakorda
Preizkusili smo: KeBon, novi gastronomski laboratorij
V osrčju slovenske Istre smo med prvimi preizkusili novi gastronomski laboratorij KeBon, kjer bodo v sodelovanju s priznanimi chefi, enologi in drugimi strokovnjaki prirejali kuharske tečaje in teambuilding delavnice, ki povezujejo vrhunsko istrsko kulinariko in izbrana vina.
Ajda Janovsky
Knafljev prehod: razgibani kulinarični kotiček sredi Ljubljane
V Knafljevem prehodu, ki je ravno toliko odmaknjen od običajnih turističnih poti po prestolnici, da se je treba tja odpraviti namensko, so te dni odprli kar dve novi kulinarični postojanki. Različni sta si, a hkrati podobni, saj sta obe del znanih ljubljanskih gastronomskih verig.
Špela Ankele
Ana Roš v Poreču: to so podrobnosti
Kje natančno bo prva franšizna restavracija najbolj izpostavljene slovenske kuharske mojstrice, kaj bodo v njej kuhali in kaj so sprva ponujali v hrvaškem turističnem podjetju Valamar.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
4
5
6
7
…
63
64
65
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Pregreta smetana: specialiteta iz Laškega in okolice, ki izboljša marsikatero sladico
Domače maslo, kot ga pripravi Mirjam Grilc: najboljši uvod v kulinarično druženje (VIDEO)
Nika Merdjadi, hčerka Karima Merdjadija: frizerka, ki se je odločila za slaščičarstvo
Kulinarična avantura pod milim nebom
Kako poskrbimo, da bodo češnje zdržale dlje? Nasveti iz Goriških brd (in slastni recepti, zaradi katerih se nam cedijo sline)
Pripravimo domači suši
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.