Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Izleti in dogodki-Odprta kuhinja
TOP 5 okusov nove sezone Odprte kuhne
Odprta kuhna v novi, že 13. sezoni, je pred nami, zato smo se pozanimali o novih okusih: tu so naši sladki in slani favoriti!
Špela Ankele
Vabljeni na velikonočno ustvarjalnico: mini potičke, pinca, pirhi
Odlična priložnost, da se pripravite na veliko noč z idejami, ki bodo letos krasile praznično omizje.
Odprta kuhinja
Kuharska delavnica: kruh z drožmi za začetnike
Izdelali boste svoje droži za vse nadaljnje podvige in zamesili svoj prvi hlebček kruha.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: pehtranova potica z Yasko
Za mnoge ta potica ne sme manjkati na velikonočno obloženi mizi. Da jo boste letos s ponosom postavili pred svoje najdražje, se nam pridružite na uspešnici med kuharskimi delavnicami.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: potratna potica z Yasko
Naučite se pripraviti eno najbolj priljubljenih potic med slovenskimi pekaricami.
Odprta kuhinja
Vabljeni na delavnico: dekoracija torte z Leo Grom
Pridruži se nam na edinstveni delavnici z mojstrico najlepših slaščic – Leo Grom, poznano kot Stories by Lea, ki nas bo naučila, kako do torte kot iz izložbe.
Odprta kuhinja
Kam iti, kaj jesti, kaj piti: Budimpešta
Dvomilijonska madžarska prestolnica pričaka ljubitelja kulinarike s številnimi bonbončki. Tale izbor je bil težak ...
Špela Ankele
Vabimo vas na kuharsko delavnico: Matejini krofi s predtestom
V Studiu Odprte kuhinje se že pripravljamo na krofe! Pozor: število mest okoli kuhinjskega pulta je zelo omejeno.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
41
42
43
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Alojz Felix Jermann: vinski vplivnež
TOP 5 okusov nove sezone Odprte kuhne
Pehtranov zavitek, ki ga odlikujeta sočnost in puhasto mlečno testo
Piščanec po milansko (VIDEO)
Čudovita popestritev pomladne mize, ki vam bo vzela dve minuti
Na to bodite pozorni pri pripravi divjih špargljev
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.