Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Izleti in dogodki-Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: pisane solate in sklede za vse priložnosti
Pred nami je sezona solat, zato smo se odločili, da vas povabimo na eno najbolj pisanih delavnic v našem kuharskem studiu.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: fokača z drožmi
Zunaj hrustljava, znotraj pa mehka in z velikimi mehurji. Nekaj posebnega je v tem kruhu!
Odprta kuhinja
Obiskali smo GO! Pasta v Gorici: kaj so karnijski cjarsoni in kako se razlikujejo od idrijskih žlikrofov?
V vsaki žlici hrane, ki jo pojemo, je nekaj kulture. To je eden naših najljubših stavkov nasploh – in zato nismo manjkali na srečanju v Gorici, kjer so predstavljali dve vrsti testenin: nam dobro znane idrijske žlikrofe in cjarsone, zanimive polnjene testenine, ki jih povezujemo predvsem z gastronomsko tradicijo italijanske Karnije. Povezovanje zgodb z obeh strani meje, v duhu evropske prestolnice kulture torej.
Karina Cunder Reščič
TOP 5 okusov nove sezone Odprte kuhne
Odprta kuhna v novi, že 13. sezoni, je pred nami, zato smo se pozanimali o novih okusih: tu so naši sladki in slani favoriti!
Špela Ankele
Vabljeni na velikonočno ustvarjalnico: mini potičke, pinca, pirhi
Odlična priložnost, da se pripravite na veliko noč z idejami, ki bodo letos krasile praznično omizje.
Odprta kuhinja
Kuharska delavnica: kruh z drožmi za začetnike
Izdelali boste svoje droži za vse nadaljnje podvige in zamesili svoj prvi hlebček kruha.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: pehtranova potica z Yasko
Za mnoge ta potica ne sme manjkati na velikonočno obloženi mizi. Da jo boste letos s ponosom postavili pred svoje najdražje, se nam pridružite na uspešnici med kuharskimi delavnicami.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: potratna potica z Yasko
Naučite se pripraviti eno najbolj priljubljenih potic med slovenskimi pekaricami.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
41
42
43
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Pregreta smetana: specialiteta iz Laškega in okolice, ki izboljša marsikatero sladico
Domače maslo, kot ga pripravi Mirjam Grilc: najboljši uvod v kulinarično druženje (VIDEO)
Nika Merdjadi, hčerka Karima Merdjadija: frizerka, ki se je odločila za slaščičarstvo
Kulinarična avantura pod milim nebom
Kako poskrbimo, da bodo češnje zdržale dlje? Nasveti iz Goriških brd (in slastni recepti, zaradi katerih se nam cedijo sline)
Pripravimo domači suši
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.