Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Izleti in dogodki-Odprta kuhinja
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Predstavili so tudi čokoladno novost: pralineje, ki povzemajo okuse kraljice slovenskih praznikov.
Špela Ankele
Razočaranje: praznični »štanti« v Ljubljani (cene in ponudba)
Če smo lani za ponudbo na ljubljanskih prazničnih stojnicah zapisali, da je neka »srednja žalost«, lahko letos to izjavo spremenimo v: »Kakšna žalost!«
Špela Ankele
Adventni Celovec: kaj nas je navdušilo in kakšne so letos cene
Božični sejem v Celovcu se je začel že 16. novembra. Bili smo na osrednjem Novem trgu, kjer je postavljenih približno 50 stojnic, ter na nekaj sto metrov oddaljenem Starem trgu, kjer kraljujejo zimski napitki. Všeč nam je bilo že to, da so jedi opisane v nemščini, italijanščini in slovenščini.
Špela Ankele
Kuharska delavnica: čokoladna babka, sadni kruh in blini
Vabljeni na našo božično ustvarjalnico kvašenih dobrot, kjer se boste pripravili na decembrsko razvajanje.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: pečenka Wellington
To razkošno praznično jed z naravnost kultnim statusom bomo pekli po navodilih iz londonske kuharske akademije Gordona Ramsayja.
Odprta kuhinja
Vabimo vas na kuharsko delavnico: božična potica
Za praznično peko se je najlepše ogreti kar pri nas v Studiu Odprta kuhinja.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: božični piškoti
Domov boste odnesli škatlo pisanih prazničnih piškotov in se že naslednji dan lotili peke.
Odprta kuhinja
Armenija: ta država, le malo večja od Slovenije, je balzam za ljubitelje dobre hrane in pijače
Z eno besedo: slastno. Veliko več časa kot pisanje mi je vzelo izbiranje: kaj sploh izločiti. To je pet jedi, ki so me najbolj presenetile, navdušile, mi dale misliti in razširile obzorja mojega kulinaričnega univerzuma.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
4
5
6
7
…
39
40
41
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.