Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Goga Gordana Sredojević
Varčna kuharica: recepti za slabe in dobre čase (z nagradno igro)
Kuharica, ki jo je Marija Remec izdala v vojnem času, leta 1915, skriva večne recepte za dobre jedi, a iz poceni in skromnih sestavin.
Goga Gordana Sredojević
Šparglji v tempuri in drugi odlični recepti kuharskih mojstrov
Na temo špargljev, tudi ocvrtih na japonski način, je izšla knjižica z odličnimi recepti, posvečena tej slastni povrtnini, ki so jo pripravili gostinci iz Vipavske doline in Krasa.
Goga Gordana Sredojević
Praznik špargljev: recepti restavracij z goriškega konca
Šparglji, beluši ali šparga? Takole so naslovili recepte, ki sem jih prejela od Turizma Miren-Kostanjevica, kjer se vsako leto pripravljajo na Praznik špargljev, ki je sredi maja.
Goga Gordana Sredojević
Sardele v koruzni moki
Hrustljave sardele bodo odličen obrok na veliki petek, ko je zapovedan post.
Goga Gordana Sredojević
Pinca, kot jo pripravijo na Notranjskem
Pinca je bogat sladek kruh, pogosto obogaten z dodatki, kot so suho sadje, pinjole, različni oreščki, ki ga pečemo za praznike, posebno na veliko noč.
Goga Gordana Sredojević
Kulinarične razglednice iz Slovenije: velika noč na Zelenem krasu
Vabljeni na kulinarični potep po krajih Primorsko-notranjske regije, kjer bo te dni zadišalo po sardelah v koruzni moki, žuci in pinci.
Goga Gordana Sredojević
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Brstični ohrovt iz pečice, ki vas bo navdušil
Fižolovka – najboljša zimska jed na žlico (VIDEO)
Najbolj preprost način za pripravo poširanih jajc, ki ga nismo poznali
Tedenski jedilnik: preprosta kosila, ki sodelujejo z novoletnimi zaobljubami
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.