Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Triki in namigi-Odprta kuhinja
Kam na sladoled: okusi iz znanih slovenskih sladoledarn, ki so to poletje pravi hit
V poletni vročini so nam misli ušle k sladoledu, zato smo poklicali znane slovenske sladoledarne in preverili, kateri so tisti okusi, ki jih ne smemo zamuditi.
Ta trik z mlačno vodo bo mladi krompir naredil še boljši
Z vsemi razlogi, zakaj bi ga morali preizkusiti že danes.
Kaja Berlot
Kumarična solata: 5 načinov, kako jo popestriti
Poleti se skoraj vsak dan na mizi znajde kumarična solata, zato delimo nekaj namigov, kako jo narediti, da bo vzbujala užitek.
Mateja Delakorda
Nizozemec, ki kuha v slovenskih gorah, in njegov trik s kokakolo za mehko meso
Poslovnež iz Delfta poletje preživlja na bohinjski Planini v Lazu; obožuje ričet, žgance in druge slovenske jedi.
Špela Ankele
Ne kuhajmo testenin – skuhajmo samo omako! Hladen trik za poletje brez štedilnika
Ko temperature zvečer še vedno visijo nad 25 stopinjami, je zadnja stvar, ki si jo želimo, prižgati štedilnik in s tem spremeniti kuhinjo v mini savno.
Kaja Berlot
Poleg paradižnika v solato narežite to sestavino in solata bo dobila popolnoma nov značaj
Ko poleti paradižnik zadiši tako, kot zna samo on, priložnost kar kliče po tem, da si pripravimo veliko, sočno, osvežilno skledo solate.
Kaja Berlot
Že poznate zlato pravilo, ki prepreči, da bučke postanejo mokre in žvečljive?
Verjemite nam na besedo - pred peko ali cvrtjem bučk je vredno upoštevati eno zlato pravilo.
Kaja Berlot
Kako iz prezrele bučke narediti nekaj, kar bomo dejansko z veseljem pojedli?
Poiskali smo rešitev za vse tiste bučke, ki se odločijo podreti svetovni rekord v velikosti.
Kaja Berlot
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Kam na sladoled: okusi iz znanih slovenskih sladoledarn, ki so to poletje pravi hit
Piña colada: najbolj priljubljen tropski koktajl, ki si ga lahko zelo preprosto zmešamo kar sami (VIDEO)
Domača pica: nasveti in recept ene najboljših picopekinj v Sloveniji
Ta trik z mlačno vodo bo mladi krompir naredil še boljši
Domači ledeni čaj: recept in navodila iz čajne hiše
Kumarična solata: 5 načinov, kako jo popestriti
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.