Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
Že diši po praznikih.



V adventu se najprej razveselimo Miklavža, nato pečemo sladke dobrote za božič in silvestrovo. Po ljudskem izročilu Miklavž peče piškote, če je videti rdečo zarjo, da bo na prvo adventno nedeljo omamno dišalo iz naše kuhinje, pa mu pri peki pomagajmo. V Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, ne spreglejte recepta za dišeče srčke.

Najhitrejši recept za domačo sladico je kakijeva krema. Ponudimo jo v kozarcu, okrašeno s smetano iz indijskih oreščkov.

Italijanski mesar Dario Cecchini, ki je prepričal vrhunski kulinarični svet, je zaupal franšizo ljubljanski restavraciji diVino. Več v prilogi Okusi.
Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

ni podpisa
ni podpisa
Priporočamo: Vsi nasveti, ki jih potrebujete za pripravo najboljših pit

Fotografija: Unsplash/ Rai Vidanes
Datum Objave: 30.11.2018 ob 19:11

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: