Odprta Kuhinja

Jutri v prilogi OK: Kaj je krivično pričakovati od mladega vina

Odpri galerijo
A+   A-
Številka bo v znamenju martinovega.



Čutite pritisk, da v teh dneh okrog martinovega daste na mizo to ali ono perutnino? V minulih številkah smo vam že pokazali, kaj se nam zdi smiselno kuhati z racam in gosmi, zdaj pa zaokrožujemo s piščancem: ne boste verjeli, koliko jedi nam je uspelo skuhati iz enega samega, res pa je bil ogromen! Da, ajmoht je vmes, pa lepljive perutničke tudi.

Mladi enologo ene največjih vinskih kleti pri nas Puklavec Family Wines Nejc Borko nam je razložil vse o dveh pijačah, ki sta v teh dneh najbolj aktualni: moštu in mladem vinu. Izvedeli boste, zakaj mošt ne vre več, ko ga prinesete domov, pa kaj ni pošteno pričakovati od mladega vina.

Vas slovenska vina zanimajo: za vas imamo ponudbo, ki ji boste težko rekli ne. Poglejte, na kateri degustatorski delavnici bo v prihodnjih dneh za vas rezerviranih deset zelo iskanih stolov - in to popolnoma brazplačno.
Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


 

Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 9.11.2019 ob 07:11

Več iz te teme:

Priloga OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.