Odprta Kuhinja

Kaj bo dobrega v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Za tiste, ki ne morejo brez mesa, in za one, ki so se mu odpovedali že pred leti: v Okusih, ki so priloženi Slovenskim novicam, bo vsakdo našel kaj zase.



Prvi boste uživali v takosu s pujskovimi ličnicami ali jagenjčkovih kronicah, drugi pa v vege burgerju in rižoti iz kvinoje, ki je obenem tudi brezglutenska.

Seveda nismo pozabili na tiste, ki ne morejo brez sladic. Kakijeva krema je hitro pripravljena in tako dobra, da bi jo jedli vsak dan. Ker je sončne barve, bo popestrila še tako siv dan. Tako kot limonov kolač ali pa slastne bajadere. Več v Okusih.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 15.11.2019 ob 14:11

Več iz te teme:

Okusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja