Odprta Kuhinja

Kaj bo dobrega v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Karanteni ni videti konca, vam pa primanjkuje idej za kuho ... Naj vam pomagamo!



V Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic, smo za vas sestavili tedenski jedilnik. Recepti so preprosti, ne zahtevajo veliko sestavin in kulinaričnega mojstrstva, zadišali pa bodo tako mlajšim kot starejšim, ljubiteljem mesa in rib ter oboževalcem zelenjave. Sladko, slano, na žlico, v ponvi in pečici. Celo v škrniclju. Zato da je bolj zanimivo, domačno in neverjetno okusno.

Šparglji, čemaž in regrat so trije zeleni kralji, ki bodo naše telo očistili strupov, nas nahranili z vitamini in minerali ter pomagali okrepiti odpornost. Dragoceni poganjki nas te dni oskrbujejo z vsem, kar najbolj potrebujemo, da ostanemo zdravi, zato so jih le privoščite.

Nekaj sladkega iz samo treh sestavin - dva recepta, ki sta obnorela svet, sta kot nalašč za te dni. V uredništvu Okusov smo preizkusili piškotke z nutello in lahko rečemo samo: le zakaj nismo že prej naleteli na ta enostavni recept!

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 28.3.2020 ob 07:03

Več iz te teme:

Okusi

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.