Poskusite specialitete Michelinovih chefov SPAR Premium

Dobrodošli v svetu vrhunskih kulinaričnih užitkov.

Chefi, ki so si prislužili Michelinovo zvezdico, spet presenečajo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami. Poiščite jih v Sparu v ponudbi linije SPAR Premium in se prepustite razvajati izvrstnim okusom.

Prvovrstne mesne dobrote

Središče bogato obložene mize naj bo kakovosten kos mesa. To je lahko polnjen piščanec, okusna krača ali pa odlična klobasa. Z mislijo na to so Michelinovi chefi ustvarili izvrstne mesne specialitete, ki jih lahko postrežete gostom ali si jih privoščite za nedeljsko kosilo. Poskrbite le še za prilogo, na primer dušeni ohrovt chefa Štefelina.

SPAR PREMIUM chefov piščanec po receptu chefa Gregorja Vračka je polnjen z dimljeno panceto, brusnicami in kostanjem. Piščančje meso je pridobilo certifikat »Izbrana kakovost – Slovenija«, ponaša pa se s hrustljavo skorjico in sočno sredico. Izdelek je povsem preprost za pripravo, saj sta posoda in folija za peko že priloženi.

Poskusite tudi SPAR PREMIUM marinirano svinjsko kračo chefa Uroša Štefelina, ki je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa ter je brez kože. Nežno, sočno in izredno mehko meso je rezultat posebnega postopka sous vide, pri katerem vakuumirano meso počasi kuhamo pri nizki temperaturi (12 ur pri 72 °C). Priprava svinjske krače je povsem preprosta, postrežete pa jo lahko z različnimi prilogami.

Chef Gregor Vračko pa navdušuje s SPAR PREMIUM krvavico, polnjeno s slovensko ajdovo kašo, slovenskim ješprenjem in koščki prekajenega mesa. Postrezite jo z zeljem ali repo.

Marinirano svinjsko kračo chefa Štefelina in krvavico chefa Vračka poiščite v Sparu v ponudbi linije SPAR Premium.
Marinirano svinjsko kračo chefa Štefelina in krvavico chefa Vračka poiščite v Sparu v ponudbi linije SPAR Premium.

Vrhunska predjed ali okrepčilo iz hladnega bifeja

Pripravljate večhodno kosilo ali večerjo in iščete idejo, s čim postreči gostom? Nimate idej, kaj vključiti v tako imenovani hladni bife, v katerem se gostje okrepčajo med zabavo ali sproščenim druženjem? Vrhunski kuharski mojstri so mislili tudi na to!

Chef Uroš Fakuč je pripravil SPAR PREMIUM namaz s prekajeno postrvjo in z olivami, v katerem boste okusili slovensko postrv, pusti sveži sir in smetano. Izdelek je brez konzervansov in ojačevalcev okusa ter ne vsebuje palmovega olja.

Za ljubitelje testenin

S testeninami ne morete zgrešiti, kajne? Izberite odlične raviole s kakovostnim in okusnim polnilom, ki bodo navdušili tako zahtevne gurmane kot tiste, ki se težko uprejo testeninam.

SPAR PREMIUM ravioli z lisičkami po receptu chefa Uroša Fakuča so polnjeni z aromatičnimi gobami lisičkami ter rahlim in bogatim kremastim polnilom iz rikote in albuminske skute. Izdelek je brez palmovega olja, kuhan pa bo v zgolj treh minutah.

Če vam bolj dišijo šparglji, poskusite SPAR PREMIUM raviole s šparglji po receptu chefa Uroša Fakuča. Pripravljeni so z nadevom iz aromatičnih špargljev ter z rahlim in bogatim kremastim polnilom iz rikote in albuminske skute. Ne vsebujejo palmovega olja, skuhali pa jih boste v pičlih treh minutah.

Samo najboljše za vas

Michelinovi chefi Gregor Vračko, Uroš Fakuč in Uroš Štefelin vam poleg vrhunskih dobrot postrežejo tudi z zanimivimi recepti in mojstrskimi nasveti. V trgovinah SPAR in INTERSPAR pa v ponudbi linije SPAR Premium poiščite in preizkusite tudi ostale izbrane izdelke Michelinovih chefov. Dober tek!

Naročnik oglasne vsebine je SPAR Slovenija

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana