Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Triki in namigi-Odprta kuhinja
Zakaj kruh poleti hitreje postane gumijast? Tu so 3 rešitve, ki dejansko delujejo
Ni hujšega kot to, da v poletni vročini odpremo vrečko kruha in nas tam pričaka mehka, lepljiva gmota brez okusa.
Kaja Berlot
Kako ohraniti sveže nabrana zelišča več kot en teden – brez zamrzovanja ali sušenja
Vsako zelišče zahteva svoj trik in v tem članku smo na kup zbrali čisto vse.
Kaja Berlot
Domači trik, ki navduši: tako boste na naraven način očistili leseno kuhinjsko desko (VIDEO)
In prav vse sestavine, s katerimi lahko razkužimo leseno desko, imate že doma.
Jasmina Pirnar Krope
Nasveti baristke: pravila, ki jih upoštevamo pri kuhanju kave
Celo pri pripravi kave obstajajo majhni triki, in te nam je zaupala Eva Bogdan, ki se letos odpravlja na svetovno prvenstvo v risanju z mlečno peno v Milano.
Špela Ankele
Poskusite enostaven trik, ki pospeši zorenje pretrdih breskev
Imamo rešitev za trenutke, ko namesto dišečega grižljaja poletja domov prinesemo trdo, nedozorelo žalost.
Kaja Berlot
3 čudoviti načini, kako shraniti jagodičevje, da ga ne bomo vedno le zamrzovali
Vsekakor je priročno, da imamo zamrznjeno jagodičevje vedno pri roki, a okus poletja lahko ujamemo še na bolj vznemirljive načine.
Kaja Berlot
Bob: ideje, da bo ta pozabljena stročnica znova zasijala
Po okusu so zrna boba precej podobna fižolu, lupino se zelo enostavno odstrani; kako naj ga skuhamo in katere jedi lahko nastanejo
Špela Ankele
Temelji dobre testeninske solate: triki z naše kuharske delavnice, ki naredijo veliko razliko
Tako pripravljene testeninske solate bodo vedno sočne in lepe na pogled.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Borovnice, ampak boljše? Spoznajte haskap – sibirsko sadje, ki raste tudi pri nas
Jan Sinčič: Kdo je natakar in somelje, ki je s strežbo prepričal Michelinovega inšpektorja?
Zakaj kruh poleti hitreje postane gumijast? Tu so 3 rešitve, ki dejansko delujejo
Malinov kuli (coulis): božanski preliv za sladice (VIDEO)
Kam iti, kaj jesti, kaj piti: Priporočila lokalcev za Maribor, Koper, Celje, Kamnik in Kranj
Kako ohraniti sveže nabrana zelišča več kot en teden – brez zamrzovanja ali sušenja
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.