Ledene melonine lučke

Namesto modelčkov za sladoled lahko uporabimo plastične kozarčke.

Sestavine

– 3 skodelice na koščke narezane melone
– pol žlice limonovega soka
– pol skodelice grškega jogurta
– pol žlice medu

Priprava

1. Melono olupimo, odstranimo semena in narežemo na koščke. Stresemo v blender, dodamo limonov sok in zmeljemo, da dobimo gladko zmes.

2. Dodamo jogurt in med ter zmešamo, da se sestavine lepo povežejo.

3. Z zmesjo nadevamo modelčke za sladoled ali posodo za zamrzovanje ter pokrijemo s pokrovom. V zamrzovalniku naj bo vsaj tri ure oziroma dokler ne postane čvrsta.

Poizkusite še: Skutne kocke z malinami in timijanom

Fotografija: Thinkstock

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed