Nagradni natečaj: Zastavite Binetu Volčiču vprašanje o peki kruha in se potegujte za lonec Le Creuset

V sodelovanju s priljubljenim chefom bomo odgovorili na ključna vprašanja, ki se vam zastavljajo pri peki domačega kruha in krušnih dobrot. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel najbolj zaželen lonec med kulinaričnimi navdušenci.

Vsak mesec bomo s priljubljenim chefom Binetom Volčičem odgovorili na vprašanja, ki vas pestijo v kuhinji. Tokrat smo za temo meseca izbrali kruh, saj nam za OK-recept tiskane edicije že pošiljate vaše recepte, mi pa bi istočasno želeli izvedeti, kje se vam pri domači peki največkrat zalomi: Je to pretrda ali mogoče razpokana skorjica, zbita sredica, grda oblika … kaj vse gre še lahko narobe? Vas zanima, kako se pravilno oblikuje hlebček, kako do enakomernih žemljic?

Preko spodnjega obrazca, ki bo na voljo do 26. februarja do 12. ure, nam pošljite svoje vprašanje, mi pa bomo med vsemi zbranimi naredili povzetek vaših najbolj zanimivih tegob, dilem ali zanimanj, na katera bo odgovoril Bine Volčič, hkrati pa bomo med vsemi, ki ste oddali svoje vprašanje, izžrebali prejemnika ‘večnega’ litoželeznega lonca Le Creuset s premerom 20 centimetrov, v katerem se poleg odličnih enolončnic, mesnih in zelenjavnih specialitet lahko speče tudi fantastičen kruh.

Fotografija je simbolična. Vir: LeCreuset.co.za

Pravila natečaja Zastavite Binetu Volčiču vprašanje

I. Organizator nagradne igre je Delo, d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana.

II. Nagradna igra traja od 15. 2. do 26. 2. 2018 do 12. ure.

III. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba tako, da preko obrazca na dnu tega prispevka pošlje svoje vprašanje, ki ga najbolj pesti pri peki kruha in krušnih dobrot.

IV. Postopek izbire dobitnikov
Med sodelujočimi, ki bodo preko spodnjega obrazca posredovali svoje vprašanje, bo sistem Rendom.org 26. 2. 2018 naključno izbral srečnega dobitnika zelenega lonca Le Creuset premera 20 cm, katerega ime bo objavljeno na portalu Odprta kuhinja.

V. Prevzem nagrade bo potekal po dogovoru z organizatorjem nagradnega natečaja. Dobitnik nagrade bo obveščen tudi po elektronski pošti.

Dobitnik se bo neposredno z organizatorjem nagradne igre dogovoril o koriščenju dobljene nagrade.

VI. Kršenje pravilnika
Za vsako morebitno nepredajo dogovorjenih nagrad Delo, d..o.o. prevzema popolno odgovornost.

VII. Pritožbe
Vse pritožbe se lahko pošljejo organizatorju natečaja na e-poštni naslov ok@delo.si.

VIII. Davek
Dohodnino na prejete nagrade plača organizator nagradne igre v skladu z veljavnimi predpisi.

Natečaj je zaključen!

 

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana