Jutri v prilogi OK: Ljubljana, raj za gurmana

Odpri galerijo
A+ A-
Zvrhan lonec okusov jeseni.
Izbrali smo tudi tri ideje iz prihajajočega November Gourmeta, ki ga pripravlja Turizem Ljubljana in ki bodo nas najbolj zanimale - vsega pa bo toliko, da smo v roke dobili kar štiri zloženske s seznamom. Zaljubili smo se na primer v idejo kosila ob spremljavi popevk v Švicarji v Tivoliju.
Začenjamo tudi perutninski masterclass, seveda v pričakovanju martinovega: za začetek učimo, kako je pametno pripraviti račko, da bo okusna, da se ne bomo mučili in da ne bo negotovosti, ali bo sploh uspela. Čakata pa ša dve ptici: goska in velikanski piščanec.
In še: pet jedi, ki zaznamujejo vsako jesen - z navodili, kako pripravite bolj zanimivo bučno juho in klasično francosko jabolčno pito.
Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

ni podpisa
Datum Objave: 26.10.2019 ob 07:10