Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK?

Odpri galerijo
A+   A-
Med vsemi vabljivimi vsebinami boste spoznali tudi fotografinjo Hiše Franko.



Recepti bodo dobili obraze. Začeli smo predstavljati naše bralce in
bralke, ki so se najbolj izkazali v naši priljubljeni akciji zbiranja
receptov. Prva na vrsti: Irena Hitti, gospa, ki smo jo v treh letih in
pol, kolikor že kuhamo po vaših priporočili, med najboljših pet izbrali
kakih desetkrat. Za eno od teh jedi pa nas je Irena kar malo za ušesa ...

Pred nosom, pa tega nismo vedeli. Kjer koli smo naleteli na ime Suzan
Gabrijan – in tega je bilo v zadnjem času na področju hrane veliko – smo
pomislili, da je to kaka uvožena, nemška fotografinja. No, koncno pa smo
Suzan spoznali: je Slovenka in živi v Ljubljani. Je dvorna fotografinja
Hiše Franko, ob tem pa vsama vrhunska kuharica. Za nameček pa oblikuje še
posodje!

Trije recepti za sladko, ki ne uporabljajo sladkorja. Naš priljubljeni
dodatek v takem primeru je stevija, je pa res, da je nekoliko težje kot z
rafiniranim sladkorjem, ki je po okusu vedno enako močan in predvidljiv.
Kako pa vi pečete, kadar ne vzamete sladkorja? Zanimajo nas tudi vaše
izkušnje in priporočila ...

Naslovna fotografija: Suzan Gabrijan
Datum Objave: 17.9.2017 ob 08:09

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: