Odprta Kuhinja

Napovednik: Ne zamudite sobotnih Okusov

Odpri galerijo
A+   A-
V Okusih bo ponovno dišalo.



Spomladi se razveselimo prve zelenjave in zelišč, ki pokukajo iz ogrete zemlje. Brez špargljev ne gre, radi nabiramo regrat in koprive, pa kislico in tudi trobentice ter marjetice. Lahko jih uspešno kombiniramo, tudi z mesom ali ribo, smo prepričani v redakciji Okusov, sobotni prilogi Slovenskih novic.

Naj bo jed morska ali na žlico, sestavine naj bodo čim bolj sveže, najboljše so sezonske in lokalno pridelane. Poleg postrežemo izbrano vino ali penino, v zadnjem času je v trendu džin: kar 13 slovenskih destilarn bo v pokušino ponudilo svoje izdelke na prvem ljubljanske festivalu džina. Več v Okusih.
Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

ni podpisa
ni podpisa

Preberite še: Kulinarični pobeg: Štiri norice v Firencah (1. del)

Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 10.5.2019 ob 14:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: