Odprta Kuhinja

Zakaj ne bi krofov popestrili s proseccom?

Odpri galerijo
A+   A-
Poletje in prosecco gresta z roko v roki, to sezono pa svet navdušuje popolna novost.



Slastni krofi s premazom iz prosecca so produkt sodelovanja med ameriškim podjetjem The Dughnut project in Ruffino wines, obnoreli pa so staro in mlado. Kako tudi ne bi, v zadnjem času smo lahko spremljali trend roseja, ki se je spremenil v zmrznjeno granito, sladoled iz vodke in vina, vrnitev špricarja in druge modne muhe s kapljicami alkohola. In ker v poletnem času prija malce sprostitve, seveda ne moremo mimo prosecco krofov, ki so plod kar dveletnega razvijanja popolnega recepta omenjenih podjetij.

Recept jim je več kot očitno uspel, saj je na družabnih omrežjih nastala prava evforija, krofi pa niso le okusni, temveč so božanski tudi na pogled. Kako je videti ta popolna poletna pregreha, si lahko ogledate spodaj.

https://www.instagram.com/p/BXqbQLMHZ7i/?tagged=proseccodonuts

https://www.instagram.com/p/BXvZxOkBa6Z/?tagged=proseccodonuts

https://www.instagram.com/p/BXx3Ud-l20g/?tagged=proseccodonuts

https://www.instagram.com/p/BXxo4btAise/?tagged=proseccodonuts

https://www.instagram.com/p/BX2sH9ZlTx0/?tagged=proseccodonuts

Naslovna fotografija: Thinkstock

Preberite še: Hit poletja - nagice s cvetjem in sadjem

Datum Objave: 23.8.2017 ob 14:08

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj