Tudi Le Creuset podlegel milenijsko rožnati

Francoski proizvajalec večne litoželezne posode, ki si jo v kuhinji želi vsak kuharski navdušenec, je to jesen svoji barvni zbirki dodal še kolekcijo z imenom Sugar Pink Matte.

Odtenek leta, ki navdušuje predvsem generacije, rojene po letu 1982, je obarval marsikatero kolekcijo svetovno priznanih znamk, celo čokolado. Modni navdušenci boste rožnatim supergam, plaščem in dekorju odslej lahko dodali še lonec Le Creuset.

Nova zbirka, ki se ponaša s 23 izdelki, vključuje različne okrogle in ovalne posode, lonec za omake, podstavek za posodo, skodelice, posode za shranjevanje z lesenimi pokrovi, lončke za souffleje, pekač za pito in gratinirane jedi, ptička, ki vam pomaga speči popolno pito, podstavek za kuhalnice in čajno žličko.

Okrogla posoda Le Creuset, 203,61 EUR, Amazon

To je že drugi rožnati odtenek, ki ga je svojim izdelkom nadel Le Creuset. Pred tem smo na tujih posnetkih z družbenih omrežjih lahko občudovali zelo podobno, a nekoliko bolj svetlikajoče se posodje.

Verjamemo pa, da takšna barva ne pristoji prav vsakemu, še posebno ne ljubiteljem industrijskega stila in moškim samcem, katerih sanjske kuhinje smo opisali tukaj. Brez skrbi, znamka se ponaša s kar 30 različnimi barvami, tudi črno, belo, zeleno, modro in rdečo. V Sloveniji žal še ne morete zbirati med vsemi, lahko pa za svojo najljubšo pobrskate po Amazonu na koncu tega prispevka.

 

Rožnati Le Creusete lahko naročite tukaj:
Okrogla posoda

– Ovalna posoda

Naslovna fotografija: Le Creuset

Preberite še: Trije kuhinjski pripomočki, pri katerih ne smete varčevati

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.