Odprta Kuhinja

To o vaši osebnosti pove najljubša skodelica

Odpri galerijo
A+   A-
Izbira najljubše skodelice lahko o vas pove več, kot si mislite. Preverite, kaj lahko iz skodelice razberemo o vaši osebnosti.Ne, ne, skodelice ne bomo prevrnili na glavo in čakali, da se po njej razleze kavna vsedlina. Iz nje ne bomo prerokovali in se šli astrologijo. Vsaka izbira o vas nekaj pove in tudi dejstvo, katero skodelico ste si v življenju izbrali za najljubšo, izda marsikaj o vašem značaju. Spodaj izberite opis skodelice, ki najbolj zadane vašo izbrano, in preverite, kaj o sebi pripovedujete vsakič, ko nagnete požirek kave.

Ročno izdelana


Če si jutranjo kavo najraje natočite v ročno izdelano keramično skodelico, ki ste jo nekoč kupili v trgovini s konceptom, najverjetneje nadvse cenite kakovost svojega življenja. Pozornost namenjate majhnim detajlom, predvsem pa vam je pomembno udobje. Ste minimalistični in srečo iščete v majhnih stvareh. Ste topla in prijazna oseba.

Reklamna skodelica


Če svojo skodelico v službeni čajni kuhinji prepoznate po reklamnem napisu, ste nadvse flegmatična oseba. Vseeno vam je, kakšna je vaša skodelica, dokler se v njej vsako jutro pojavi odmerek sveže kave. Ste človek, ki vas znamke ne zanimajo preveč, prav tako dizajn ni vaša prva skrb. Prisegate na porabnost in se ne ukvarjate s tem, kaj si drugi mislijo o vas. Ste močna in samozadostna oseba.

Skodelica s šaljivim napisom


Ko vsako jutro preberete napis na svoji skodelici, postanete kar malce boljše volje. Ste navihani in prepričani, da življenja ne smemo jemati preveč resno. Radi se šalite in ste ena izmed najbolj glasnih oseb v svoji družbi. Ljudje vas imajo radi zaradi vašega večnega pozitivnega pogleda na svet. Za vas so na prvem mestu družina in prijatelji.

Skodelica z vašim imenom


Če vaša skodelica nosi vaše ime, si niti predstavljate ne, da bi iz nje spil požirek kdo drug, razen vas. Radi imate red in ste prepričani, da mora imeti vsaka stvar v življenju svoje mesto. Ste nadvse organizirani in sistematični. Ne marate, da vam kdo skače v zelje, prav tako bi vas zelo razjezilo, če bi si kdo privoščil svojo kavo natočiti v vašo skodelico.

Brez ročaja


Če vaša skodelica nima ročaja, pa ne zato, ker bi se ta razbil, ste najverjetneje zelo romantični in sanjavi. Vsako jutro radi z obema rokama še malce zaspani posežete po ogreti skodelici in še malce sanjarite o tem, kako bi se radi vrnili v toplo posteljo. Ne marate stresa in radi živite v svojem majhnem mehurčku, kjer vlada mir in je dovolj prostora za domišljijo.

Nevtralna skodelica


Če je vaša skodelica le ena izmed šestih, ki ste jih nekoč kupili v kompletu v trgovini s pohištvom, ste najverjetneje precej skupinskega duha. Ne marate se izpostavljati, zelo radi pa delujete kot del ekipe, ne da bi preveč izstopali. Ljudje se k vam velikokrat zatečejo po nasvet, saj ste zelo zvesti in vredni zaupanja.

Vsakič druga


Če v službi nimate svoje skodelice, temveč vsakič posežete po tisti, ki je pač prosta, bi vas najverjetneje lahko uvrstili med ljudi, ki si stvari ne ženejo preveč k srcu. Ste samosvoji, flegmatični in se požvižgate na brezvezna pravila. Imate se zelo radi in si dopuščate veliko manevrskega prostora, na težave se največkrat odzovete s črnim humorjem in cinizmom.
Preberite še: Kaj pove o vas vaša kuhinja?

Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 10.11.2020 ob 08:11

Več iz te teme:

#kavakarakterskodelicaosebnost

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.