Vabljeni na kuharsko delavnico: potratna potica z Yasko

»Potratna potica je že na pogled ena najbolj impresivnih sladic; z lepim videzom ter čudovito kombinacijo okusnih plasti sodi med kulinarične mojstrovine in si zato po mojem mnenju zasluži naziv kraljica med poticami,« je prepričana Jasmina Pirnar Krope – Yaska, ki je med našimi kuharskimi delavnicami prava zvezda, ko gre za pripravo te slovenske posebnosti.
Če vas mika, da bi na velikonočno mizo letos postavili popolno potratno potico, je ta dogodek nekaj za vas. Jasmino pa boste vsekakor lahko izprašali tudi vse o pripravi klasične potice.

Kdaj: četrtek, 10. 4., ob 17. uri
Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana
Število udeležencev: 8
Cena delavnice: 78 eur
Trajanje: 4 do 5 ur
Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.
Velikonočna potica bo še boljša, če bomo uporabili vrhunski sladkor AGRAGOLD, ki je primeren za vse vrste sladic, sladkih napitkov, krem in drugih dobrot, ki ne smejo manjkati na praznični mizi.
Preverite še druge recepte, ki jih lahko pripravite s sladkorjem AGRAGOLD.
Povezava vodi na spletno stran oglaševalca.
Mu Cuisine za ustvarjalnost v kuhinji!
Izdelki Mu Cuisine so ustvarjeni za kuhanje, spodbujajo domišljijo, radovednost in eksperimentiranje. Visoka kakovost izdelkov in tradicija v vaš dom prinašata užitek tako pri kuhanju kot pri obedu.
Povezava vodi na spletno stran oglaševalca.
Potico bomo na delavnici pripravljali z Žitovo posebno belo moko.
Je vsestransko uporabna. Ponaša se s stalno kakovostjo, kar je za peko izjemno pomembno. Odlična je za pripravo zahtevnejših jedi iz kvašenega in vlečenega testa ter praznična peciva.
Več receptov z Žitovimi mokami najdete TUKAJ. Povezava vodi na spletno stran oglaševalca.