Jutri v prilogi OK: Naveličani bučne juhe? Imamo rešitev

Prepogosto se naše ideje glede uporabe zimskih buč končajo s tako ali drugačno bučno juho. Zato smo mi razvili nekaj novih idej.

Bučni recepti

Najprej uporabno: naveličali smo se bučne juhe in preskusili pet receptov iz te priljubljene plodovke, ki so nam močno popravili razpoloženje. Vsak, ampak vsak, bo znal pripraviti bučni sorbet, ki nas je osupnil in navdušil. Ker pa smo Slovenci novi na torte, imamo tudi prekrasen jesenski, bučni primerek, ki ga je za nas spekla Lea Sterle z BIC Ljubljana.

Priporočamo: Buče: 5 receptov, ki niso bučna juha

Najboljši siri na svetu

Te dni nas vznemirjajo siri; poskušali smo ugotoviti, kateri je najboljši na svetu in edino tekmovanje, ki ima res dovolj velike razsežnosti in rezultate, je World Cheese Awards. Pred kratkim se je končalo letošnje, pri sosedih Italijanih je bilo, in to z veliko senzacijo: sirne velesile so ostale z dolgim nosom, zmagal pa je…

Praznične izdaje paštet

Zima je čas za kislo zelje in pri nas boste izvedeli, kako se tega loteva Luka Košir. Bili smo namreč na slavju ob deseti obletnici zdaj že skoraj legendarne Argete Exclusive, kjer je talent iz Šentjošta nad Horjulom postregel tudi z močno nenavadnim krožnikom. Krasen večer je bil to in poleg Luke so še trije chefi, ki so poripravili recepte za praznične izdaje paštet, pokazali svoje obširno znanje.

Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed