Kaj bo dobrega v tiskani OK

To ševilko OK smo posvetili besedi »odbit«.

Najprej uporabnosti: Mateja Delakorda in Sonja Ravbkar sta prečesali ljubljanske lokale (revici) in iskali najbolj odbite gine, ki jih strežejo. Super zgodbice imajo, premalo jih poznamo, ampak zdaj boste izvedeli, kako so v enega od njih zašli kokini listi.

Še ena odbita: ste že kdaj jedli koprive v sladki izvdebi? Zdaj jih boste. Mirjam Grilc je bila sama presenečena nad tem, kakšen imeniten biskvit z vaniljevo kremo ji je uspel. Misel pa je, priznajte, nenavadna…

Zadnji namig: Gospod, ki je tako pomemben, brihten in razgledan, si lahko privošči, da je odbit: pogovarjali smo se z Andreo Petrinijem, velikim impresarijem svetovnih kuharskih zvezd; k nam jih je veliko pripeljal na Evropski simpozij hrane. Kako zanimiv sogovornik. In seveda ga je bilo zanimivo vprašati, kaj človek, ki je jedel v vseh najboljših svetovnih restavracijah, vidi v Skaručni.

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed