Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Pozimi prija topla, močna hrana, taka, ki nas ogreje in nam da moč, za dolge sprehode ali pa smučanje, smo prepričani v Okusih, ki so priloženi Slovenskim novicam.



Ponujamo pester nabor receptov za krepke jedi, na svoj račun boste prišli tako mesojedci kot vegetarijanci.

Ne le izbrane jedi, tudi pijača nas lahko ogreje. Čaj, topla čokolada, kuhano vino ... Pa kuhan, vroč džin, ki kraljuje letos in ogroža tudi nesmrtno penino, preberite v Okusih.

Niti tokrat ne boste ostali praznih rok zaljubljeni v sladko: kombinacija čokolade in pomaranče je preprosto izvrstna.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa


 
Datum Objave: 14.1.2019 ob 09:01

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.