Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

V Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, z močnimi barvami preganjamo januarsko sivino in vzbujamo tek.

Skuhali smo vijolično juho, saj je to barva, ki navdihuje, spodbuja, da smo ustvarjalni, okus pa je nadvse imeniten.

Tudi tedenski jedilnik smo obarvali, tokrat eksotično, navdih so azijski recepti. Pad thai s kozicami, kokosova juha, kari, sveži vietnamski zavitki …

Aleš Rekar je pripravil nekaj nasvetov, da bo tudi iz domače pečice omamno zadišalo po dobri pici. Pravilo številka 1: za testo vselej uporabimo ostro moko.

Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

Fotografija: Getty Images

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana