Spoznajte slaščičarja, ki peče neverjetne torte

Danes vam predstavljamo slaščičarja, ki je s svojimi realističnimi tortami obnorel instagram.

Ste že slišali za ime Luke Vincentini? Če imate radi torte, ga boste gotovo srečali na katerem od družbenih omrežji. Ta je namreč povsem obnorel s svojimi neverjetnimi slaščičarskimi kreacijami. Naredi jih v najrazličnejših možnih oblikah, videti pa so kot pravi predmeti. Za lažjo predstavo, Luke torte oblikuje v obliki čevljev, sadja, zelenjave, avtomobilov in še bi lahko naštevali.

Priporočamo tudi: Nesramno dobri cimetovi polžki, ki vedno uspejo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luke Vincentini (@lukevincentini) on

Luke je splet popolnoma navdušil s sladkimi kreacijami, ki so prave optične iluzije. A takšnih tort se seveda ni naučil peči čez noč. Mladi chef, ki šteje le 23 let, je namreč že od nekdaj rad ustvarjal v kuhinji. Kot je povedal za portal Insider, se je nad slaščičarstvom navduševal že v zgodnjem otroštvu, torte je denimo pekel že, ko je imel 12 let, ko pa je kasneje obiskal znano slaščičarno Carlo’s Bakery, katero smo v resničnostnem šovu lahko spremljali tudi po televiziji, se je odločil, da bo svojo kariero posvetil peki tort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luke Vincentini (@lukevincentini) on

Chef Buddy Valastro, protagonist zgoraj omenjenega šova, je torte v Las Vegasu pripravljal za najrazličnejša praznovanja in naročnike. Ker je vedno želel ustreči željam svojih strank, jih je včasih bolj zgradil kot spekel. Prevzele so namreč oblike motorjev, živali ali celo maket zabaviščnih parkov. Nad sladkimi umetnijami se je tako navdušil tudi mladi Luke, ki danes peče res izjemne primerke. Vanje vloži tudi 14 ur dela.

Preberite tudi: Bi verjeli? Ta medo je torta

Več tort pa si lahko ogledate na njegovem instagramu. 

Preberite še: Spoznajte dečka Romana, ki je s svojim kuhanjem obnorel internet

Fotografija: Instagram

 

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed