Zakaj ne bi krofov popestrili s proseccom?

Poletje in prosecco gresta z roko v roki, to sezono pa svet navdušuje popolna novost.

Slastni krofi s premazom iz prosecca so produkt sodelovanja med ameriškim podjetjem The Dughnut project in Ruffino wines, obnoreli pa so staro in mlado. Kako tudi ne bi, v zadnjem času smo lahko spremljali trend roseja, ki se je spremenil v zmrznjeno granito, sladoled iz vodke in vina, vrnitev špricarja in druge modne muhe s kapljicami alkohola. In ker v poletnem času prija malce sprostitve, seveda ne moremo mimo prosecco krofov, ki so plod kar dveletnega razvijanja popolnega recepta omenjenih podjetij.

Recept jim je več kot očitno uspel, saj je na družabnih omrežjih nastala prava evforija, krofi pa niso le okusni, temveč so božanski tudi na pogled. Kako je videti ta popolna poletna pregreha, si lahko ogledate spodaj.

Taste testing our client's latest collaboration, Ruffino prosecco infused doughnuts #proseccodonuts #🍩

A post shared by Judy Kwon (@judyykwon) on

Popping prosecco donuts! 🍾🥂🍩 Get to @thedoughnutproject for their latest collaboration with @ruffinowines

A post shared by NYC Foodie Feed (@nycfoodiefeed) on

Naslovna fotografija: Thinkstock

Preberite še: Hit poletja – nagice s cvetjem in sadjem

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.