Odprta Kuhinja

Hitra bezgova pita

A+   A-
Brzinska ideja za sladico.


Sestavine


- testo za palačinke po lastnem receptu
- bezgovo cvetje
- rum, vanilja in sladkor po okusu
- jagode
Sorodna vsebina: Tako bodo palačinke odlično uspele

Priprava


1. Pripravimo malo gostejše testo za palačinke.

2. Očistimo bezgove cvetove in jih dodamo v testo, odišavimo z rumom, vaniljo in sladimo po okusu.

3. Pripravljeno testo stresemo v pekač, obložen s peki papirjem. Okrasimo z jagodami in pečemo 30 minut pri 190 stopinjah.

4. Ponudimo ob kepici sladoleda.
Priporočamo še: Kako naredimo dišeče bezgovo maslo

Fotografija: Eva Legiša
Datum Objave: 1.6.2018 ob 07:06

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj