Odprta Kuhinja

Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Začenjamo z mehurčki ...



Penini se decembra ne morete izogniti. No, ampak saj tudi interesa pa tem izogibanju ponavadi ni. A kako izbrati? Vprašali smo osem slovenskih peničarjev in vinarjev, katero penino iz svoje kleti bi pa oni najprej ponudili človeku, ki se je začel resno zanimati. Odgovarjajo iz kleti: Radgonske gorice, Medot, Bjana, Jakončič, Zlati grič, Semiška penina, Movia, Klet Brda.

ni podpisa
ni podpisa
Imate radi indijsko hrano? Beba in Hana Splichal sta bili šestkrat v Indiji, s prvotnim namenom, da dovolj naštudirata to temo za kuharsko knjigo. Nastala pa je taka, da je hkrati tudi potopis in celo malček duhovnega branja,... Prav za ta čas, ko se radi malce obrnemo navznoter... Zanimivo pogovor s "kurkumo in vaniljo" imamo, pa tri dobre recepte, med drugim za najboljši krompir.

Brane Piano pa piše o tortah in o tem, kako je njegova babica spekla za vsakega svojo, s svojim okusom. In kar koli se je dogajalo, kakor koli se je življenje spreminjalo in so otroci odraščali in zrasli, tega okusa svoje torte niso nikoli pozabili.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Datum Objave: 16.12.2018 ob 15:12

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: