Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+ A-
Uf, same dobrote se obetajo!
Se tudi vam zdi, da je poletje prav ustvarjeno za cmoke? V našem rednem mesečnem kuharskem testu - delamo jih na Centru kulinarike in turizem Kult316 - smo se jih tokrat lotili na dva načina: zanimalo nas je, kako se obnašajo različne moke, pa še nekaj novih nadevov smo izumili. Preberite, katera kombinacija nas je najbolj navdušila - in se takoj podajte na lov za glavno sestavino. Ne bo težko.
Je to sploh mogoče? Je res minilo že dvajset let, odkar smo prvič stali pred vitrinami s slastnimi slaščicami kultne ljubljanske slaščičarne in kavarne Zvezda? Pogovarjali smo se z Uršo Šefman - povedala nam je, kakšni so ti začetki bili v resnici. Sploh ni bilo tako, kot smo ves čas mislili.
Špela Ankele pa je B za svojo kulinarično abecedo tokrat iskala severno od naših krajev. Uganete, kje se je naučila delati preste (začne se na B)? Zdaj jih boste znali tudi vi: ah, domača presta in hladno pivo...
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 14.6.2019 ob 15:06