Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK
![Pet jedi iz kostanja v restavraciji Kult 316, v Ljubljani, 27. oktobra 2017.[odprta kuhinja,pet jedi,kostanj,jedi,hrana,prehrana,kult 316]](https://odprtakuhinja.delo.si/media/images/20231026/1554623.max-1280x1280.format-webp.webp)
Odpri galerijo
A+ A-
Na prodajnih mestih s časnikom Nedelo vas jutri čaka nova številka tiskane OK.
Vinska letina 2017: Toni Gomišček je sistematilčno pregledal, kaj je
letošnje čudaško leto z zmrzaljo in zelo visoko vročino pustilo za seboj
v vinogradih. Iz sveta prihajajo alarmantne novice – proizvodnja bo manjša
skoraj deset odstotkov. Je čas, da si naredimo zaloge?
Skuhali smo pet receptov, predlogov bralcev, kaj vse je mogoče s kostanjem.
Odkrito: iz kuhinje Kult316 smo že prišli tudi bolj zadovoljni. Prvo
mesto pa bilo všeč vsem: 4 sestavine, priprava, ki bi jo zmogel tudi otrok.
Slavka Ilich pa je v svojem slogu znova prebrskala njen mestni vrtiček v
visokih gredah in pripravila štiri jedi, ki so res poceni in hkrati
enostavne, po okusu pa gosposke. Vse pa se spogledujejo z rahlim vinskim
navdihom... Kaj hočemo, ta čas v letu ...
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Preberite še: Napake, ki jih delamo pri pripravi buč
Datum Objave: 5.11.2017 ob 08:11