Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK?

Odpri galerijo
A+   A-
Priloga je napolnjena z odlično hrano. Okušali jo boste lahko že jutri, zato ne zamudite Nedela.



Ponovno smo obiskali Rajka Oblaka, kovača, ki je dokaz, da se v življenju lahko doseže marsikaj in da se prave želje vedno uresničijo. Na svojem žaru Open Fire, ki gre za med, odkar si je zaželel, da bi od prodaje svojega izdelka živel, pripravlja jedi, za katere ne bi pomislili, da sodijo k besedi žar.

Foto: Jure Eržen
Foto: Jure Eržen


Blaž Kuha se je tokrat posvetil nenavadnim burgerjem in jih mavrično sestavil. Nastali so avokadov in suši burger, žametni z rdečo peso in celo z divjim pujsom.

Foto: Blaž kuha
Foto: Blaž kuha


Aktivirali smo Blaža in Tjašo, Midva kuhava, in jima zadali še zadnji poletni izziv. Spopadla sta se z vprašanji, ki nas ob napadu lakote ali želje po kuharskih podvigih pestijo na morju: kako do torte, če nimaš moke, kako do mafinov, če nimaš pekača, in kako pripraviti kosilo, da ne obleži v želodcu.

Foto: Midva kuhava
Foto: Midva kuhava


Naslovna fotografija: Midva kuhava

Preberite še: Kako uživati v pivu, a se izogniti pivskemu trebuščku?

Datum Objave: 21.8.2017 ob 07:08

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: