Odprta Kuhinja

Trije kuhinjski pripomočki, ki jih mora imeti vsako gospodinjstvo

Odpri galerijo
A+   A-
Morda jih ne uporabljamo vsak dan, a so še kako uporabni.V kuhinji je dobro imeti vse pri roki. Čeprav pa se da marsikateri pripomoček nadomestiti s kakšno stvarjo, ki jo imamo sicer doma, obstajajo nekateri pripomočki, ki jih največkrat potrebujemo ravno med prazniki.

Ko kuhamo za več ljudi in pečemo vrhunske sladice in pečenke, ne bo šlo brez spodnjih treh rekvizitov.

Kuhinjski termometer


Prepričani smo, da znate sami oceniti, kdaj so zrezki pečeni, a kuhinjski termometer je obvezen predvsem takrat, kadar pečemo večje kose mesa ali si želimo popolno pripravljen steak. Z uporabo kuhinjskega termometra boste lahko natančno ugotovili, kako surova je notranjost jedi, ki je sicer nočete razrezati, s tem pa preprečili tudi kakšno potencialno zastrupitev s hrano.

Kuhinjski termometer, 8,99 EUR

ni podpisa
ni podpisa
Gorilnik za crème broule


Kdaj pa kdaj si pa res lahko privoščite nekaj drugačnega. Poleg tega pa bo strošek nakupa v primerjavi z navdušenjem tistih, ki jih boste postregli s čudovito sladico, praktično ničen.

Gorilnik, 13,79 EUR

ni podpisa
ni podpisa
Natančna kuhinjska tehtnica


Seveda podpiramo spontano kuharijo, a pri nekaterih jedeh je težko vse oceniti 'na oko', sploh, kadar gre za delikatesno pecivo.

Digitalna kuhinjska tehtnica, 11,99 EUR

ni podpisa
ni podpisa


Fotografije: Unsplash, Amazon

Preberite še: Skrivnost, da bo pribor izgledal kot nov

Datum Objave: 18.12.2017 ob 09:12

Več iz te teme:

tehtnicakuhinjski pripomočkitermometergorilnik

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.