Preprosta ideja, kako polepšati škatlo za kruh

Danes smo pokukali v prelepo in izvirno opremljeno kuhinjo blogerke Zulejke Javeršek (Uglašena kuhinja) in ji ukradli domislico, s katero lahko popestrimo vsak kuharski kotiček.

Nič čudnega, da tako radi poustvarjamo Zulejkine recepte, saj nas s svojim estetskim občutkom in skrbno ter hkrati preprosto pripravljenimi recepturami vedno očara. Avtorica kuharske knjige Vse leto pa se v opremljanju in dekoraciji doma znajde prav tako dobro kot v kombiniranju okusov, zato vam priporočamo, da se naročite na njene e-novice, v katerih velikokrat preseneti s praktičnimi rešitvami. Lotila se je že marsičesa, tudi te Ikejine škatle za kruh. Odlična ideja za vsak žep, kajne?

Kaj pa je treba narediti, da postane navaden in nič kaj privlačen predmet lovilec pogledov na kuhinjskem pultu? »Škatlo sem temeljito očistila s čistilom za razmaščevanje, pobarvala s temeljno barvo jubin, na primer, in poslikala z akrilnimi barvami.« Inspiracijo za cvetlični motiv je našla v vzorcih krožnika znamke in spletne trgovine Anthropologie. Kdor bo ponovil njen podvig, mu Zulejka svetuje, naj škatlo še polakirala, saj bo tako čiščenje veliko preprostejše.

Fotografije: Zulejka Javeršek
Preverite še: Pet idej za poletno dekoracijo omizja

Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana